На ще одній виборчій дільниці працівниця комісії працювала за двох

25 Жовтня 2020, 19:19
На ще одній виборчій дільниці працівниця комісії працювала за двох 2179
На ще одній виборчій дільниці працівниця комісії працювала за двох

Спостерігач «ОПОРИ» на виборчій дільниці №070993 зафіксував факт роботи зі списком виборців та видачі бюлетенів одним членом комісії.

Після зауваження щодо таких дій на спостерігача поскаржилися у поліцію. Про це інформують на сайті громадянської мережі «ОПОРА».

Інцидент трапився у Ковелі. Спостерігач близько 15:35 зафіксував, як процес видачі бюлетенів триває попри присутність за столами одного представника комісії. Коли спостерігач звернув увагу членкині комісії на те, що видача продовжується, вона запитала, як треба діяти, якщо людині треба відійти.

 

Спостерігач зауважив, що тимчасово відсутнього члена слід підмінити. Натомість ця ж членкиня комісії зауважила, що так і роблять. Її, мовляв покликали, а «нічого страшного» не станеться, якщо процедуру здійснить один член комісії.

Опісля, за словами спостерігача, один із присутніх на дільниці кандидатів викликав поліцію, мотивуючи це тим, нібито спостерігач заважає ДВК працювати. Спостерігач дав пояснення правоохоронцям. У подальшому ОПОРА інформуватиме про розвиток цієї ситуації.

Читайте також: У Ковелі на виборчій дільниці одна людина одночасно перевіряла документи і видавала бюлетень

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024