У Ковелі члени ДВК вносили зміни до виборчої документації на лавці у парку

27 Жовтня 2020, 10:37
У Ковелі члени ДВК вносили зміни до виборчої документації на лавці у парку 3661
У Ковелі члени ДВК вносили зміни до виборчої документації на лавці у парку

Спостерігачі Громадянської мережі «ОПОРА» у Ковелі зафіксували, як члени двох ДВК, імовірно, вносили зміни до виборчої документації не на дільницях, а у будівлі, де міститься Ковельська ТВК та на лавці у парку.

Про це інформує громадянська мережа «ОПОРА».

Зокрема, близько 14:20 спостерігачка зафіксувала, як в одному з приміщень будівлі, де міститься Ковельська міська ТВК, члени дільничної виборчої комісії працювали із паперами.

Озброївшись ручкою, вони ставили відмітки на паперах формату А4, що нагадують протоколи. Однак коли спостерігачка «ОПОРИ» поцікавилася, що виправляли, їй повідомили, що лише «дивилися, що неправильно зробили». Також вони не відповіли на питання, із якої дільниці прибули.

 

Проте близько 16:50 ці ж особи прибули на засідання ТВК як представники ДВК №071013 та надали уточнений протокол.

Також спостерігачка «ОПОРИ» у парку на лавці помітила осіб, які щось записували в аркушах, котрі діставали із сумки. Згодом у ТВК вона знову побачила цих осіб, коли вони прибули здавати документацію – озвучили, що це члени ДВК №071016.

 

У громадянській мережі зауважили, що в обох комісій документи зрештою прийняли. 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром