У штабі Уніги заявляють про наявність підстав визнати вибори недійними

28 Жовтня 2020, 10:48
Олег Уніга з командою 5542
Олег Уніга з командою

У штабі Уніги заявляють про 14 зафіксованих порушень на ковельських виборах.

Уже зрозуміло, що цьогоріч з усіх населених пунктів Волині найскандальнішим з точки зору виявлених на місцевих виборах порушень стане Ковель.  

Спочатку грубі порушення виявили у виборчих бюлетенях до Ковельської міської ради. У списках «Батьківщини» у територіальному окрузі №3 зазначили 11 кандидатів, в той час, коли Центральна виборча комісія затвердила їх там лише 7. А одна із кандидаток, прізвище якої мало б бути в бюлетені, звідти чомусь «випала» зовсім.

Це є дуже грубим порушенням і підставою для скасування результатів виборів в усьому окрузі № 3. Така фальсифікація тягне за собою кримінальну відповідальність.

Дальше – більше. Спостерігачі Громадянської мережі «ОПОРА» зафіксували, як члени двох дільничних виборчих комісій Ковеля, імовірно, вносили зміни до виборчої документації не на дільницях чи у будівлі Ковельської ТВК, а на лавці у парку. 


У будівлі, де міститься Ковельська міська ТВК, члени дільничної виборчої комісії теж працювали із паперами — вони ставили відмітки на документах, що нагадують протоколи. В обох комісій, кажуть в «ОПОРІ», документи прийняли. 


 

А кандатат на посаду Ковельського міського голови Олег Уніга підготував аж 14 скарг про порушення виборчого процесу і передав їх на розгляд до Ковельської ТВК. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

«Я хочу, щоб вибори були чесними. Я проти будь-яких порушень, тому не можу визнати попередні результати виборів, оскільки було багато фальсифікацій.  Маю інформацію, що члени дільничних виборчих комісій вносили незрозумілі зміни до виборчої документації, ковельчани масово звертаються та повідомляють про факти підкупу виборців, також було підозріло багато пошкоджених бюлетенів на виборах міського голови Ковеля. На дільницях не завжди перевіряли паспорт у виборців і одні й ті самі люди по кілька разів приходили голосувати під різними прізвищами. По попередніх підрахунках, отримавши дані від більшої частини дільниць, я перемагав. Потім дільниці, які ще не передавали результати, перестали виходити на зв’язок. Ця тривала й дивна пауза вплинула на попередні неофіційні дані результатів виборів, за підсумками яких мій опонент каже, що переміг з малим відривом», – пише Олег Уніга і підсумовує «Я зможу визнати вибори, якщо вони будуть чесні та справедливі. Я хочу, щоб переміг той кандидат, якого дійсно обрали ковельчани».

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
28 Жовтня 2020, 14:05
Що ж це у парку робили у робочий час голова комісії і кадровик залізничної лікарні в одній особі разом з секретарем? Пахне ЧайкоюІваховимПалицею...
28 Жовтня 2020, 14:08
Ну дуже цікаво якщо стільки руху з приводу підтасовок документації, то виходить що Чайка взагалі мало набрав голосів ковельчан.
28 Жовтня 2020, 14:19
Голова комісії, що на лавці мутить, подруга Олександри Кузьміч, ..яка голова ТВК, безробітна, живе від виборів до виборів за гроші Івахува у ТВК. Одним словом, дві аферистки від Замайбутнього. То де ж ті вибори можна вважати чесними.
28 Жовтня 2020, 14:28
Круто
28 Жовтня 2020, 14:54
Адам Степанович подивіттся з ким працюєте. Палиця 8нищує поліклініку, а кадровичка працює на нього на виборах!!!
28 Жовтня 2020, 16:13
Прямо всі взяли та й проголосували за незнайомого януковицького засланнця Унігу. Смішно і гидко!
28 Жовтня 2020, 18:07
А "Слуги" на дільницях поставили своїх жінок та родичів.. Чого ж ви відразу не складали протоколи про порушення, а лише тоді, коли побачили, що програєте.!?
28 Жовтня 2020, 21:37
Дебільні ковельчани проголосували за Зеленського, за партію Слуг в Раду. Їм мало і тепер ще хочуть зеленого мера. Дебіли.
29 Жовтня 2020, 11:01
У штабі Уніги Косцьовят?<br/>Цим все сказано!!!
29 Жовтня 2020, 11:06
На виборах в Ковельське ОТГ якщо дивитися реально то переміг Уніга але проти такої мафії важко буде добитися правди. Даже сам голова партії слуг Клімук Вадим був куплений і працював на чайку і його підібрана команда тільки допомагала фальсифікувати результати виборів. Ось така реальність. Вибори треба визнавати недійсними
29 Жовтня 2020, 11:10
Якщо Ковельчани повстануть і вийдуть на протест тільки тоді зможе щось змінитися в цій продажній Ковельській громаді а якщо ні тоді нехай керує цей безхребетний чайка з івахівом а ми всі будем тільки дивитися як нас грабують.
29 Жовтня 2020, 11:11
Якщо подивитися в Інтернеті хто підтримує чайку то це армія ботів які маніпулюють нашою свідомістю
29 Жовтня 2020, 16:15
А нічого дивного, що по округу №3, по ДВК 071016 та ДВК 071013 перемогу отримав саме Уніга? До того ж як пояснити підпис Олега Уніги як свідка порушень на 14 ДВК, якщо він там фізично не міг бути? Так до влади хочеться, аж мізки відключаються...
29 Жовтня 2020, 18:13
Якщо подивитись, хто підтримує унігу, то це він сам себе і його невеличка зграйка слуг антинародних. Бо люди, крім членів виборчих комісій за незнайомця масово не голосували і його не підтримують.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром