Мер Ковеля «нагримав» на адресу голови Волинської ОДА

23 Травня 2017, 15:32
3241

Міський голова Олег Кіндер повідав на нараді своїм підлеглим про суботню зустріч з мешканцями мікрорайону Ковель-ІІ.

«Одна з працівниць дитячого садочка дуже так, ну не зрозуміло, може афект якийсь чи що, дуже сильно кричала, що вона, як працівник садочка, збирала списки дітей, які будуть оздоровлюватися з «другого Ковеля» по обіцянці губернатора», – голосно розповідав Олег Кіндер.

На запитання мера: «Які списки ви збирали і по чиїй вказівці?» жінка йому відповіла: «По вашій вказівці».

Олег Кіндер доручив підготувати лист до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, щоб з’ясувати це питання. Він каже, що є списки дітей з кілометрової зони [до ветсанзаводу, – ред.], але якщо говорити за оздоровлення, то потрібно пояснити батькам дітей, які є в тих списках: якщо діти оздоровлюються в пришкільних таборах, то вони не будуть мати право взагалі ніде оздоровлюватися за бюджетні кошти.

«Але наскільки там звучало, що це – обіцянка губернатора. Обіцянка яка? Я ж не знаю! Може, це в Карпатах відпочинок. Може, в інших таборах відпочинок. Яка обіцянка? Із-за чого підготувати лист на ім’я губернатора з цими списками і як би задати питання: «Ну а далі що?» Ну підготували… А далі що?» – запитував міський голова себе самого і підлеглих.

«Олег Олексійович, справа в тому, що я так само володію інформацією, як і ви. Зразу кажу, що я такої обіцянки не давав», – виправдовувався начальник управління освіти Віктор Бичковський.

«Так, але якщо ви давали вказівку… Я ще раз повторююсь, що це ваш працівник. Ваш! Ні хтось там зі сторони, а працівниця садочку дуже-дуже сильно так кричала», – гучно згадував мер суботню зустріч з ковельчанами.

«Олег Олексійович, я зрозумів. Я на такі речі більше «вестися» не буду, поки не буде письмових зобов’язань», – «присягався» головний освітянин.

«Підготувати на губернатора лист. Ну підготували. Але ж зобов’язань ми ніяких не маємо… А закон для чого? А обіцянки якщо губернатора? Ну то ми повинні знати: так що обіцяв губернатор? Бо я для себе не можу зрозуміти про яке оздоровлення мова йде? Про яке? Санітарне оздоровлення?» – журився Олег Олексійович.

«Чітких вказівок від губернатора, як ви кажете, немає», – підтакував заступник мера з гуманітарних питань Ігор Прокопів.

«Ігор Ярославович, ви дуже правильно говорите, але ми взбудоражуємо людей. А для чого збирали ці списки? На оздоровлення. На яке? На лікування. Лікування і оздоровлення – це є різні речі. Ну чоловік [губернатор] сказав. Тим більше, я ж не знаю в якому форматі він це сказав. І ми задаємо питання: а далі що? Що, пан губернатор, далі? Це якийсь потяг має йти на Карпати, де діти будуть переліку цьому відповідати?» – розмірковував Олег Кіндер.

Зрештою, міський голова сказав начальнику управління освіти, що це його «підлеглі смуту вводять». Віктор Бичковський поспішив одразу виправдатися, що він не знає, де голова Волинської ОДА озвучив про ті списки дітей, а у відповідь почув: «Давайте розберемося».

Коментарі
23 Травня 2017, 20:15
кіндер нагримав, кіндер сказав , кіндер голосно розповідав... Оце новини ! сенсації ковельські.....
23 Травня 2017, 20:30
косцьовят розсердився,стасюк накричала,пініс застеріг,кіндер сказав,федосюк образилась.ото і весь контент.
23 Травня 2017, 20:41
Олеже Олексійовичу, чому така істерика? Сердитися треба на себе, а не на журналістів! Це ж не бабця з базару нагримала на губернатора, а нагримала ПЕРША ПОСАДОВА ОСОБА міста Ковеля. Мабуть, надійшла перша реакція з ОДА на недолугі висловлювання і вам добряче надавали "по шапці", ну то думайте на другий раз, що ляпати язиком.
23 Травня 2017, 21:03
Маячня
23 Травня 2017, 21:17
цікаво що після того всього Гунчик сказав Кіндеру
23 Травня 2017, 21:19
який нахер губернатор? всі кому губернатор, нахер за паребрик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23 Травня 2017, 21:31
Олеже Олексійовичу віддайте свою долю від утилізації відходів на ветсанзаводі .Це ті гроші якими ділився з вами Сепер-директор ветсанзавод, на оздоровлення дітей.А ЦЕ МАЙЖЕ МІЛІОН
23 Травня 2017, 22:22
один тільки Кіндер і називає голову ОДА "губернатором"
23 Травня 2017, 23:19
Я не був на нараді, але був на зустрічі з Івахівом і чув ту розмову про списки дітей на оздоровлення. Ліля показувала чорновий список,, я так поняв, там було записано 100 дітей. Ліля казала що в чистовику записано, якщо не помиляюсь 118 дітей, може не точно, но приблизно так. Але шуму було багато, бо є інші списки на 400 дітей. Хто дав вказівку складати списки в школах і садочках догадуватись не треба і Бичковського "козлом отпущения" робити не треба. Стояла дівчина і все знімала на камеру, то там є все хто що говорив і повага їй буде велика від людей, якщо вона опригюднить на цьому сайті, що говорив Кіндер, бо він привик красти і брехати, а тут номер не проходить. Блокувальники взяли списки під контроль, а Івахів сказав, що дітей, які є в Ліліному списку оздоровлять. Я не чув такого, що якщо діти оздоровлюються в пришкільних таборах, то вони не будуть мати право взагалі ніде оздоровлюватися за бюджетні кошти. Це щось нове придумав Кіндер і сам же баламутить людей. Якщо діти, які живуть у смердючій зоні не будуть оздоровлені, як було озвучено на зустрічі з Івахівом, то смердітиме за Кіндером.
24 Травня 2017, 00:23
Ганьба такому недолугому Кіндеру.Певно за ним не тільки буде смердіти,а земля під ногами буде горіти.
24 Травня 2017, 01:55
Честь і похвала тим,хто його знімає,бо такі знімки перед виборами будуть на вагу золота.
24 Травня 2017, 03:37
Дуже путньо поступив би Гунчик, щоб взяв Кіндера за шкварку і викинув на смітник! За кого Кіндер себе має? Такий крутий, чи дурний? Та навіть Івахів не схотів з ним говорити, сів до Печенюка в машину й поїхав, а Кіндер остався як обі@раний. Хіба то мер? Хер а не мер!
24 Травня 2017, 10:43
Кіндер із своїх корупційних заробків обіцяв оздоровити дітей
26 Травня 2017, 00:08
Наш президент таких гімнюків від БЮТ як Кіндер незабаром поставить за жовту лінію
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024