У Ковелі під час суперечки психопат напав на жінку

25 Травня 2017, 10:27
4393

Інцидент трапився о 9-й годині ранку біля приміщення Ковельського міськрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України (колишня районна  санітарно-епідеміологічна станція).

Під час словесної суперечки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, ковельчанин схопив жінку за плечі і почав трясти, чим спричинив останній легкі тілесні ушкодження. За даним фактом відділом поліції відкрито кримінальне провадження.

Нападник є одруженим, має на утриманні неповнолітню дитину, ніде не працює, раніше не судимий. Досудовим розслідуванням встановлені обставини, які дають підстави вважати, що при вчинення кримінального правопорушення він можливо перебував у неосудному чи обмежено осудному стані.

За даними слідства, підозрюваний – різкий, нестриманий, веде себе надмірно емоційно, агресивно та зухвало, конфліктує, постійно прагне підвищеної уваги до своєї особистості, явно переоцінює власні можливості. Вважає, що оточуючі вступили у зговір проти нього. Відвідує установи, підприємства та організації, де висловлює незрозумілі тези, вважає себе власником фірм, що не відповідає дійсності, посилається на знаки та символи, які йому ввижаються.

Згідно документації, наданої з поліклінічного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО, чоловік перебуває на диспансерному обліку з приводу наркоманії, встановлено психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання кількох наркотичних речовин зі шкодою для здоров’я. Слідством було призначено амбулаторну судово-психіатричну експертизу, однак той відмовився від її проходження.

Ковельський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого і направив підозрюваного до Волинської обласної психіатричної лікарні для проведення примусової амбулаторної судово-психіатричної експертизи з метою визначення його психічного стану.

Коментарі
25 Травня 2017, 14:27
Періодичні запої кукукнутого до добра не довели
25 Травня 2017, 14:28
різкий, нестриманий, веде себе надмірно емоційно, агресивно та зухвало, конфліктує, постійно прагне підвищеної уваги до своєї особистості, явно переоцінює власні можливості. Вважає, що оточуючі вступили у зговір проти нього
25 Травня 2017, 14:38
повертаються часи тоталітарного режиму совєцької влади. Тодв теж незгідних з владою лікували в психушці. куди ми йдемо. А ніхто не запитав його, чому він так поступив? Може та жінка його спровокувала на такі дії?
25 Травня 2017, 15:44
розумного не спровокують. а дурне завжди кричить- це провокація !
25 Травня 2017, 15:44
ніколи не писала у подібних виданнях та в даному випадку стало цікаво а хто ж все таки пише це все. Я просто в шоці як якась особа робить припущення що це депутат, хтось пише про владу кришування, всі кажуть про тотальний режим. Люди якщо не знаєте то краще мовчіть. я співчуваю цій жінці яку він побив в СЕСі і співчуваю дружині яка живе біля нас. Церез цього неадеквата наші діти бояться йти понад його додом, тому що він дійсно хворий і кидається на них. а наша нажаль медицина сидить і розводить руками. Його потрібно ізолювати. побив батька побив машину кидається на людей, дітей. дякуємо нашому міліціонерові який нього неодноразово заспокоював, і обіцяв нам допомогти. Надіємось що все таки він його відправить на лікування. з/п мешканка буд. Заводська 3
25 Травня 2017, 21:37
То він не тільки в сесійній залі на людей кидається? На сусідів теж? Тоді його точно треба ізолювати і залікувати примусово.
26 Травня 2017, 17:09
це не по дибілу косцьов'яту пишеться це про нашого сільмашовського дибіла
27 Травня 2017, 13:31
У Косцьовята на сільмаші появився двійник?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024