У Ковелі під час суперечки психопат напав на жінку

25 Травня 2017, 10:27

Інцидент трапився о 9-й годині ранку біля приміщення Ковельського міськрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України (колишня районна  санітарно-епідеміологічна станція).

Під час словесної суперечки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, ковельчанин схопив жінку за плечі і почав трясти, чим спричинив останній легкі тілесні ушкодження. За даним фактом відділом поліції відкрито кримінальне провадження.

Нападник є одруженим, має на утриманні неповнолітню дитину, ніде не працює, раніше не судимий. Досудовим розслідуванням встановлені обставини, які дають підстави вважати, що при вчинення кримінального правопорушення він можливо перебував у неосудному чи обмежено осудному стані.

За даними слідства, підозрюваний – різкий, нестриманий, веде себе надмірно емоційно, агресивно та зухвало, конфліктує, постійно прагне підвищеної уваги до своєї особистості, явно переоцінює власні можливості. Вважає, що оточуючі вступили у зговір проти нього. Відвідує установи, підприємства та організації, де висловлює незрозумілі тези, вважає себе власником фірм, що не відповідає дійсності, посилається на знаки та символи, які йому ввижаються.

Згідно документації, наданої з поліклінічного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО, чоловік перебуває на диспансерному обліку з приводу наркоманії, встановлено психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання кількох наркотичних речовин зі шкодою для здоров’я. Слідством було призначено амбулаторну судово-психіатричну експертизу, однак той відмовився від її проходження.

Ковельський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого і направив підозрюваного до Волинської обласної психіатричної лікарні для проведення примусової амбулаторної судово-психіатричної експертизи з метою визначення його психічного стану.