Депутат назвала мера Ковеля «весільним генералом» і дала смоктати цукерки, щоб «не нервував нікого»

26 Травня 2017, 09:42
4111

На початку сесії Ковельської міськради мер Олег Кіндер повідомив, що у міжсесійний період святкували дні народження чотири депутати і, назвавши недавніх іменинників, закликав усіх привітати їх, побажавши всього самого кращого та працювати на благо міста. І хоча сесійну залу сколихнули оплески, не аплодували зо два десятка громадян, які були біля виходу, прийшовши вирішувати нагальні проблеми.

«Я думаю, що присутні, які запрошені, не бажають нашим депутатам нічого доброго. Да?» – із сарказмом промовив до виборців Олег Кіндер.

Невдовзі апелювали вже до нього самого. У запитах і зверненнях депутат від «УКРОПу» Галина Стасюк сказала, що неодноразово зверталася до мера стосовно його відряджень, але не отримала відповіді. За її словами, це питання розглядалося на засіданні громадської ради при міськраді, де рекомендували, щоб Олег Кіндер щомісячно звітувався на сесії щодо службових відряджень та витрат на них.

«Олег Олексійович, от місяць пройшов, щоб ви розказали нам: скільки ви потратили бюджетних коштів? Куди ви їздили і що вирішували для громади?» – заявила Галина Стасюк.

Цей депутатський запит сесія підтримала. Не голосували 8 осіб, в тому числі сам Олег Кіндер та секретар міськради Віра Федосюк.

Обранці громади також говорили про доріжку до школи мистецтв, відсутність пандусів біля кількох аптек, зрізані дерева на вулиці Театральній, грейдерування вулиць, критикували роботу управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства, яке, як твердить «перший кандидат» до міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Місяць, чи не бажає, чи не вміє працювати з депутатським корпусом. А депутат з «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят попросив передати своє слово голові фракції Ігорю Пінісу.

«Пане голово, надайте йому слово, тому що ви його боїтеся, а мене не боїтеся», – «задвинув» Володимир Косцьов’ят.

«А він що, з рогами? Чи що?» – спитав Олег Кіндер.

На звернення громадської ради Ігор Пініс вніс запит: створити спеціальну робочу групу із залученням спеціалістів виконавчого комітету, депутатів, громадських діячів щодо вивчення та підготовки обґрунтованого проекту рішення про повернення газових мереж та електромереж територіальній громаді міста Ковеля.

«Коли чоловік робить запит, то, напевно, мав би думати: а це можливо, чи ні? Просто-на-просто ну давайте на публіку зробимо запит…», – сказав Олег Кіндер на зауваження депутата від «Самопомочі» Андрія Мілінчука, який поцікавився, чи таке можливо.

«Пане Кіндер, не коментуйте, будь ласка», – відреагувала Галина Стасюк.

Сесія підтримала запит двадцятьма трьома «голосами».

У зв’язку з багаточисельними скаргами мешканців міста з приводу систематичного пересування автотранспортних засобів по тротуарах та пішохідних доріжках, що створює загрозу життю та безпеці громадян, Ігор Пініс ініціював створення робочої групи з вивчення цієї проблематики та розроблення рішення, спрямованого на ліквідацію даної проблеми. Запит підтримали 25 депутатів.

Почали обговорювати зміни до бюджету. Олександр Місяць та Ігор Пініс заявили, що пропозиції депутатів, які на сьогодні перебувають в опозиції до керівництва міста, не враховуються владою при формуванні бюджету, тобто їх просто ігнорують. Як проінформував пан Пініс, напередодні сесії відбулися збори представників чотирьох депутатських фракцій, на яких було вирішено: при затвердженні змін до бюджету не давати дозвіл на виділення 1 мільйона 490 тисяч гривень на будівництво літньої сцени та майданчика для глядачів парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та 700 тисяч гривень – на нове будівництво сходів до зрізу води в районі вулиці Воля. Не давати дозвіл – «до узгодження позицій».

«А весь бюджет прийняти в цілому. Просив би підтримати фракції «Батьківщина» та «Самопоміч» і не ставити під загрозу прийняття бюджету в цілому», – застеріг Ігор Пініс.

Переважною більшістю голосів депутати підтримали дану пропозицію.

«День міста? Ну не будемо проводити День міста. Ну і шо?» – кинув репліку дуже незадоволений Олег Кіндер.

Втім, в кінці сесійного засідання народні обранці змінили думку (тут заслуга колишнього міського голови, депутата від «Батьківщини» Володимира Бойка), повернулися знову до цього питання і залишили все, як пропонувало фінансове управління.

Щоправда, депутати «завалили» збільшення витрат на програму по висвітленню діяльності органів влади в ЗМІ (на 10 тисяч гривень) та не прийняли 7 досить сумнівних проектів рішень в сфері землекористування та архітектури. Тут виникла тривала словесна перепалка Олега Кіндера та Галини Стасюк про «конфлікт інтересів» у випадку з депутатом від «Батьківщини» Юрієм Оксенюком, який перед тим на комісії міськради взяв участь в обговоренні питання переведення городу своїй дружині під житлову забудову, хоча й не голосував за проект рішення. І коли Олег Олексійович назвав себе «ведучим», то Галина Миколаївна «вибухнула».

«Ви точно вже «того»! Що ви – весільний генерал, чи що? Ведучий… Весільний генерал!» – «охрестила» вона мера.

Потім швидкими кроками попрямувала до президії.

«Я дам вам цукерок. Нате… смокчіть цукерки і не нервуйте нікого», – висипала Галина Стасюк перед міським головою жменю «смокталок».

Ковельчани від душі сміялися, дехто навіть аплодував, а Олег Кіндер, ніби нічого не трапилося, продовжував наполягати, щоб пані Стасюк пояснила йому про «конфлікт інтересів» у конкретному випадку.

«Ганьба вашій команді. Ганьба за це! Олег Олексійович, скільки ви вже набралися? Скажіть, будь ласка. Ганьба вам, пане Кіндер! Що ви робите? Я вам цукерки дала. Смокчіть і заспокойтеся! Не нервуйтеся!» – в емоціях голосно казала вона.

«Стасюк, ну я вам можу води налити», – не стримався Олег Кіндер.

Коментарі
26 Травня 2017, 13:20
громада вирішила стасюк косцовят пінісу відрядження надовго
26 Травня 2017, 14:42
Доки ми не відправимо кукукнутого Косцьовята в Ліпіни і не залічимо, вся боротьба з неподобством білого дому буде виглядати як клоунада.
26 Травня 2017, 14:53
Тут в статті йдеться мова про пересування транспорту по тротуарах. Тому пропоную депутатам завітати з візитом до Сашки - Доллара і прпередити його, якщовін не навчиться паркувати машину як всі люди, в один момент може побачити її перевернутою догори колесами. Досить вже терпіти того ханигу. Чи він думає, якщо його синок виліз в депутати, то йому все можна?
26 Травня 2017, 14:58
дали б йому краще пініс. хай смокче.
26 Травня 2017, 15:24
це все звичайно пише одна і та сама шизофренута особа! як же ж помилилась матінка природа надавши мавпі людську подобу а обділивши розумом ?в ліпіни набирають зараз таких слабоумних як ти скористайся нагодою поки є можливість! тобі до пініса або косцьовята а до стасюк то взагалі! заздрість то погана штука а ще коли проблеми на сексуальній почві то прийми співчуття
26 Травня 2017, 16:24
А хто фотки робив?Селюк?Ну і молодчина-підібрав момент удачний, що по Кіндеру,шо по Галі.Вона так гарно тримає мікрофон, а він такі очі зробив...
26 Травня 2017, 17:01
галя стасюк була гуляща провідниця одного невдалось в жінки забрати то в другої забрала старого та ще больного зате ревізор думала буде їздити а тут з ревізора в шофера галя обломалась
26 Травня 2017, 17:07
тепер в міську владу влізла за п....у який з неї депутат без освіти базарна баба толку неякого
26 Травня 2017, 18:15
те й на язикові. Коли крутиться в неї в голові весь час мисля про недостаток мужського полового х*я то й сосательні конфети не поможуть.
26 Травня 2017, 18:31
Не розумію чому до Стасюк вчепились. Кіндер вже другу каденцію клоунаду з сесіі робить і під шумок гребе собі бабло. Такої мавпомера вже давно в Ковелі не було.
26 Травня 2017, 18:52
Надіюсь, що цукерочки правильної фірми?
26 Травня 2017, 19:04
Ото я і кажу то конфети сосательні достає. То ще б і банана кривого достала одкудась
26 Травня 2017, 21:07
Там не тільки кідерман їздить в відрядження , рибачок їздить непонятно куди і по що , хоть сам в реалі некуди не їздить , машина підприємства стоїть в укровному місці , а він бухарить в уховєцку
26 Травня 2017, 21:20
Скільки б ви не полоскали Стасюк,вона всеодно розумна баба.
26 Травня 2017, 21:38
на язик тільки а на ділі що зробила тільки скандали і все
26 Травня 2017, 21:42
на язик тільки а на ділі що зробила тільки скандали і все
26 Травня 2017, 21:57
ну щодо розумна то нє, а що хитра, то що є то є.
26 Травня 2017, 22:09
попроси галю ,вона тобі сковородку продасть що без олії жарить, за три тисячі, вона вміє.
26 Травня 2017, 22:35
Стасючка неперевершена,а поливають її брудом ті,яким вона правду ріже.
26 Травня 2017, 23:11
Як не соромно паскудити чесну людину. Чоловіки,які пишуть про особисте життя жінки не можуть називати себе чоловіками,а бабами базарними. А ті жінки,що поливають брудом Гадю просто заздрять їй. Пані,Галина, не хвилюйся за те що пишуть всяку дурню. Працюй ще краще,нехай лопнуть від злості ті,що заздрять тобі. Не забувай,ти потрібна місту та громаді.
26 Травня 2017, 23:44
стасюк я знаю роками знаю що пишу
26 Травня 2017, 23:44
Скільки та дура буде воду мутити
27 Травня 2017, 00:13
Ви дибіли кіндеровські,гріш ціна вам підстілки бютовські ,час покаже .
27 Травня 2017, 00:21
Тілі тілі тралі валі ми там кіндера на сесії з блуда доставалі
27 Травня 2017, 01:53
Класні фотки! Кіндер як з конопель вискочив, чи застряг десь на пальмі. П@@@@@ЦЬ! Це не фотограф тут винен що така фотка, мавпа є мавпою! А Стасюк молодець і зачіска, і рубає вона як з-за плеча, звичайно що білосердечним мавпоподібним Особ'ям Стасюк - як кістка посеред горла! На сесії було чути - Кіндера, Федосюк, Стасюк, Пініса, Роїк, Бойка, Мілінчука, Степанюка, для остальних сесія це протирання штанів і спідниць.
27 Травня 2017, 02:50
Сказати Кіндеру правду можуть такі,як пані Галина,вона говорить чесно і відверто,через те її оббріхують.Хай пишуть,вона цю писанину не читає.
27 Травня 2017, 11:11
то точно Гадя, Люда правильно написала.
27 Травня 2017, 15:14
Галина Стасюк - Гадя це для Кіндера і його прихвоснів, а громада її поважає, бо, вона бореться щоб Кіндер не крав, поважав громаду і працював на її благо, чого він робити не хоче. Цю людину виправити неможливо і все ж Галина Стасюк намагається тикнути носом в закон, вона не купила собі депутатство і не продається, як би того хто хотів. Якщо її минуле особисте життя не склалося, то це не значить, що вона була така як ви тут пмшете. Всі знають що її обидва чоловіки виявилися неспроможними нормально жити в сім'ї і для сім'ї, перший був нелюд, спивався, посадили за вбивство жінки, а другий, той що ревізор, тоже тиран, знущався над нею і дітьми, ледве втікла, об---ти когось легко, а огляньтеся на себе, чи достойні ви це робити
28 Травня 2017, 02:06
Депутати від УКРОПУ найкращі в номінації на чесність та прозорість.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024