Івахів пообіцяв, що ветсанзавод ліквідують

26 Травня 2017, 11:25
2235

Народний депутат Степан Івахів запевнив, що скандальний ветсанзавод у Ковелі ліквідовують.

Про це нардеп розповів у коментарі виданню «Волинь24» після участі у нараді з Президентом України, що відбулася 24 травня в Луцьку.

Останнім часом народний обранець двічі побував на території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», на території якого накопичилися гори трупів тварин та відходів.

«Востаннє я був там в суботу. Ситуація така: від Кабінету міністрів визначена людина, яка буде турбуватися за цей процес від початку до кінця. Це віце-прем’єр Степан Кубів, я спілкуюся з ним з усіх цих питань. Якщо потрібно якесь питання чи рішення підсилити Прем’єр-міністром, то я телефоную Володимиру Гройсману і ми спілкуємося з ним. Востаннє з Гройсманом розмовляли в п’ятницю. І домовилися про таке: завод як такий ліквідувається як юридична структура, і як фізична. Тому що там нема заводу, нема що реконструювати. Там страшно, щоб на голову не впало», – зазначає Степан Івахів.

За словами нардепа, є кілька варіантів вирішення питання про долю відходів, що на території заводу.

«Перший – спалення. Я сам за свої кошти купив пічку, її домонтовують. Вона почне спалювати відходи. Принаймні частину. Активісти-ковельчани підтвердили, що їх влаштовує такий момент. Наступний варіант: там поряд стоїть вісім ємностей бетонних якогось старого заводу. Їх обстежили, очікують висновку щодо придатності їх до компостування відходів там. Третій: ми очікуємо рішення від Міноборони. Минулого тижня вони нарешті відправили туди фахівців, щоб оцінити можливість виділення ділянок землі для вивезення відходів туди», – каже народний обранець.

Уряд готовий виділити 17 мільйонів на ліквідацію наслідків безгосподарності попереднього керівництва заводу.

«Наступний крок, який був зроблений із нашим губернатором Володимиром Гунчиком, – подані документи на Кабмін, щоб виділити 17 мільйонів гривень з резервного фонду Державного бюджету (це вже погоджено) на ліквідацію наслідків. Є затрати на те, щоб вивезти відходи, щоб компостувати, рекультивувати землі. Для цього треба гроші. Крім того, готується проект на водопостачання та водоведення мікрорайону Ковель-2. Ці кошти будуть виділені з обласного бюджету», – повідомив Івахів.

Коментарі
26 Травня 2017, 14:38
А вот он, мой конь - на века опочил, -<br/>Один только череп остался!..<br/>ОЛЕГ преспокойно стопу возложил -<br/>И тут же на месте скончался:<br/>Злая гадюка кусила его -<br/>И принял он смерть от коня своего.<br/><br/>...Каждый волхвов покарать норовит, -<br/>А нет бы - послушаться, правда?<br/>ОЛЕГ бы послушал - ещё один щит<br/>Прибил бы к вратам Цареграда.<br/>Волхвы-то сказали с того и с сего,<br/>Что примет он смерть от коня своего!
26 Травня 2017, 14:58
те що якийсь дебіл задав про &quot;ПЕснь о вещем Олеге&quot; це добре. Але навчись доводити свої думки в інший спосіб. Хочеться тобі теж відповісти віршами- ПИСАТЬ на дверях туалета, увы совсем не мудрено. Среди говна вы все поеты. Среди поэтов вы говно!!!
26 Травня 2017, 18:23
Ламати - не будувати. Всі на базар- торгувати рядом з Пенісом.
26 Травня 2017, 21:35
Вахлак ти, а не літературний критик. Чому тобі не подобається &quot;доведення думок&quot; про Коника та Олега - та сам, пітух колхозний, не знаєш.
26 Травня 2017, 21:43
Краще він би пообіцяв ліквідувати відходи, або дійсно ліквідував.
27 Травня 2017, 13:29
Якщо івахув ліквідує відходи, путін ліквідує його
28 Травня 2017, 12:02
Вірною дорогою йдете панове - ламайте, крошіть, закривайте заводи, фабрики, школи, садочки. Цікаво а скільки, за часів псевдо-незалежності, в нашій країні було ПОБУДОВАНО різних потужностей? Назвіть декілька фактів, завдяки яким Я МІГ БИ ГОРДИТИСЯ СВОЄЮ КРАЇНОЮ?
28 Травня 2017, 16:56
Тюльпан в ополонці, яка твоя країна? твоя країна у минулому, яку ти проср....профукав, а зараз хіба за поребриком твоя, разом з вілкулами, шуфричами та іншою братією
29 Травня 2017, 00:30
В минулому була імперія, де ти, бидляк, був рабом бухого, брудного і тупого кацапа. Їдь в Росію, хто тебе тут тримає? Вирощуй там бур'яни, годуй вошей та профукуй час разом із твоїм &quot;старшим братом&quot;. В Європі такого, як ти ніхто не чекає.
29 Травня 2017, 03:44
В такому РАБСТВІ як тепер, українці ще ніколи не були. В Європі виносять горшки з-під євро-бабусь, чоловіки роками не бувають дома - всі розбудовують Росію. Перед Росіянами соромно за те що не вони а ми їдемо до них острабайтерами. Для чого тоді створювати сім`ї коли все-одно доводиться роз`їжджатися в якості рабів-заробітчан. Для чого навчатись коли на Польських рабо-плантаціях ви всі рівні (хто з вищою освітою і ті хто без освіти). Та й саме навчання таке що без платних репетиторів не обійтись. (Пожинаємо результати куплених дипломів) Крім шкарпеток, у нас нема жодної речі, виробленої в Україні. Ветсанзавод, замість того щоб модернізувати, неодмінно закриють (так простіше). А ЩО ДПЛІ???????
29 Травня 2017, 03:48
Кожен 10-й ковельчанин давно в Росіі. Виживати ж треба якось.
29 Травня 2017, 11:52
Хто вчився горшки прибирати, той їх прибирає і в Європі, і в Америці. А хто має мозги і фахову підготовку, той на заробітках виконує кваліфіковану роботу і нормально заробляє. А в кацапстан їде ішачити на Агресора той, хто ні на що не вчився, бо в черепній коробці порожньо. З початку російсько-української війни кількість українських рабів у кацапстані зменшилось більше, ніж в 7 разів.
29 Травня 2017, 11:52
Хто вчився горшки прибирати, той їх прибирає і в Європі, і в Америці. А хто має мозги і фахову підготовку, той на заробітках виконує кваліфіковану роботу і нормально заробляє. А в кацапстан їде ішачити на Агресора той, хто ні на що не вчився, бо в черепній коробці порожньо. З початку російсько-української війни кількість українських рабів у кацапстані зменшилось більше, ніж в 7 разів.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39