Кіндер зізнався, що навіть не знав, чого поїхав у П’ятидні

26 Травня 2017, 12:50
2643

Ковельський міський голова Олег Кіндер розповів на сесії міськради про свою поїздку до села П’ятидні Володимир-Волинського району, де за участю Президента України Петра Порошенка відбулася церемонія відкриття новозбудованого насіннєвого заводу.

До речі, там до глави держави також хотіли «пробитися» активісти із Ковеля, які вимагають закриття у місті філії ДП «Укрветсанзавод».

«Вас вчора до «рамки» не допустили, а мене трішки далі пропустили. Тоєсть, можливість поспілкуватися там десь, тим більше, що я був запрошений в П’ятидні позавчора [вівторок] пів шостої вечора. Бо я навіть не знав чого я туда їду і все остальнє. Ну я знав, що Президент, але ну я, як міський голова, на АПК їхав. Бо я чогось думав, що я буду зустрічатися з Президентом і задам питання там, в адміністрації. В адміністрації, ви знаєте, там взагалі нікого не пустили, бо там було закрите засідання», – повідав Олег Кіндер.

Один із представників протестувальників у мікрофон розказав, що їм вдалося поспілкуватися із помічником Президента України, який назвався Ткаченком Віктором Михайловичем, вислухав людей і пообіцяв передати Петру Порошенку прохання ковельчан відносно ветсанзаводу.

«Ткаченко Віктор Михайлович наголосив, що саме міський голова має цим питанням займатися, бо це в нього у місті сталося, і він має їздити по всіх інстанціях, а не прості люди. Так він нам озвучив. І так як ви говорили спочатку, що це є державне, а не наше, то помічник Президента сказав, що саме в першу чергу ви мали це корегувати, бо проблема в місті сталася», – заявив активіст.

У відповідь Олег Кіндер знову перевів усі «стрілки» на державу і додав, що правоохоронні органи здійснюють у міській раді виїмку документів, які стосуються виділення коштів на ліквідацію відходів з ветсанзаводу. Ковельчани порушили ще питання фінансування ремонту доріг, в тому числі й тими, якими вивозяться відходи.

«А чим дорога по вулиці Грушевського відрізняється від інших доріг, де є промислові об’єкти? Чим?» – поцікавився Олег Олесійович в одного з ораторів.

«Вміння спілкуватися, переконувати підприємців і власників – відрізняє людину від мавпи», – відповів той.

Коментарі
26 Травня 2017, 18:31
Той оратор, що розуміється на мавпах - головний ветеринар районного укропу Кашик. Прийшов попіаритись на міських проблемах.
26 Травня 2017, 23:48
Два укропа це вже жопа.
27 Травня 2017, 02:18
А кіндер.....це не Жопа????
27 Травня 2017, 02:44
«Вміння спілкуватися, переконувати підприємців і власників – відрізняє людину від мавпи», – відповів той.
27 Травня 2017, 09:56
Ткаченко Віктор Михайлович - це я, конюх артілі "Зоря". А ви мене за "велику цяцю" прийняли - то й добре. Піду вмажу соточку - може ви мене і за гаранта приймете наступного разу.
28 Травня 2017, 23:15
І чого мене не пустили до Порошенка
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024