У Поворській громаді за допомогою бізнесу висаджують нові дерева

08 Листопада 2020, 12:40
Поворська сільрада 3630
Поворська сільрада

Поворська сільська рада стала учасником проєкту «Зелена планета з МХП».

Про це інформують на сайті Поворської ОТГ.

Благодійний фонд «МХП-Громаді» навесні оголосив Всеукраїнську екологічну акцію з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП». У рамках проєкту в березні планували висадити близько 20 тисяч саджанців на територіях присутності підприємств Групи МХП. На Волині підприємством-представником МХП є ТОВ «БАФФАЛО».

Поворська сільська рада стала учасником цього проєкту. У березні 2020 року на території Пісочненського ліцею висадили 50 саджанців фруктових дерев різних сортів яблунь, абрикосів, слив і груш, а також частково оновлено садок Небесної Сотні біля Поворської сільської ради.

Тепер, коли настав час садити вічнозелені насадження, біля центральної садиби Поворської сільської ради висадили туї та ялівці.

«Зелена планета з МХП» – це приклад співпраці громади і бізнесу. Громада виявляє бажання покращити благоустрій на місцях, а бізнес допомагає реалізувати таке прагнення», – зазначили у повідомленні громади.

 





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
08 Листопада 2020, 16:54
Чому бруківка в траві закінчується?
08 Листопада 2020, 18:25
Так де ж ті сріблясті ялинки які росли перед приміщенням? Навіщо їх було зрізати- щоб зробити той солдафонський плац?
10 Листопада 2020, 10:43
А чому для піару Сергій Володимирович не покаже смітники кругом села, кладовище з вічнозеленою акацією,вирішив наостанок пропіаритися.Це його прямий обов'язок був благоустрій громади,але нічого не зробив.
10 Листопада 2020, 10:47
Всю красу навкруг села нехай би показав смітники, акацію вічно зелену на кладовищі,а то в останні дні "господарювати" став.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром