Любитів: у неповнолітнього вилучили канабіс

30 Травня 2017, 11:01
2187

У селі Любитів Ковельського району дільничний офіцер поліції в 17-річного неповнолітнього виявив і вилучив два паперові згортки з канабісом.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України, – повідомляють волинські правоохоронці.

26 травня під час профілактичного відпрацювання села Любитів дільничний офіцер поліції виявив у 17-річного хлопця два паперові згортки з подрібненою речовиною, ззовні схожі на канабіс, вагою близько 4 г.

Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Коментарі
30 Травня 2017, 14:39
На сільмаші біля котельні (та що за 11 школою) серед білого дня можуть "бульбулятор" розкурити..... Діти гуляють, люди ходять, поліцію начхати.....
31 Травня 2017, 22:29
цікаво це чути . люди давайте начнемо з себе, а що саме я зробив для того щоб моє місто стало кращим.
01 Червня 2017, 03:12
гостю. Стаття про наркотики, і що вже практично не ховаються коли хочуть покурити... До чого тут "люди давайте начнемо з себе, а що саме я зробив для того щоб моє місто стало кращим." ?????
02 Червня 2017, 05:12
мабуть автор мав на увазі те що всі ми сидило тут і обсуждаємо то поліцію то кіндера то ще якогось можновладця а ось трішки зверзу є стаття де поліція шукаю злодюжку там ніхто не пише щоб їм допомогти, перший автор написав що бачив як курять цікаво чи він затримав когось чи зробив зауваження чи хоча б звернувся в міліції с надав їм інформацію, стаття де людина закликає прибрати місто від сміття щось там також не пишуть що ось ми долучаємось, стаття за футбол це зовсім нонсен обсираємо всіх а саме цікаво чи ці "виродки" не наші діти, невже це приїхади з донбасу чи росії і тут кричать та палять ті димушки. ні це так зване "бидло" наще ковельське, і неважно федерація фудболу поліція чи хто там ще, якщо кожна особа не усвідомить що все таки ми ЛЮДИ то ми так і надалі жити будемо як бидло яке тільки і привикло дивитись на іншого а не на себе
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024