Оголосили склад новообраної Ковельської міської ради: хто ці 38 депутатів

20 Листопада 2020, 14:28
Ковельська міська рада 7739
Ковельська міська рада

Стали відомі офіційні результати місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня.

19 листопада територіальна виборча комісія, згідно ст.282 Виборчого Кодексу України у газеті «Вісті Ковельщини» офіційно оприлюднила результати виборів депутатів до Ковельської міської ради та Ковельського міського голови.

Тепер Ігор Чайка – офіційно обраний міським головою.

Згідно оприлюднених результатів ЦВК до новообраної Ковельської міської ради увійшли 38 депутатів. Партія «За майбутнє» здобула 18.42% голосів, «Слуга Народу» – 18.42% голосів, «Європейська Солідарність» – 15.79% голосів, «Аграрна партія України» – 15.79%, «Батьківщина» – 13.16%, «Сила і Честь» – 10.53%, «Свобода» – 7.89%.


 

До оновленої міської ради увійшли такі депутати: 

  • За майбутнє: Ігор ЧайкаСергій СкороходВолодимир ШпікаОксана БагноваВалерій ДружиновичПетро ОксентюкОлена Григола;
  • Слуга народу: Вадим КлімукМаргарита ЗайцеваАндрій МілінчукАндрій МиронюкНаталія СеникОлег УнігаРоман Шворак;
  • Європейська Солідарність: Сергій КошарукТетяна ДружиновичСвітлана ВерчукСергій ДружиновичСтаніслав ПашкевичОлег Козак
  • Аграрна партія України: Іван СмітюхМикола ШабановПавло СеменюкРуслан АлександрукОльга ПантелеймоноваАндрій Мигуля;
  • Батьківщина: Віра ФедосюкТетяна СередюкОлена КлімашевськаОлег Кіндер, Юрій Рудь;
  • Сила і Честь: Ігор Пініс, Людмила ВасковецьМикола ПеченюкГалина Стасюк;
  • Свобода: Вадим ТкачукЮрій Поліщук, Валерій Черняков.

Детальніше про обраних депутатів:




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
20 Листопада 2020, 18:24
багато в мене флюгерів! Куди дую туди і повертаються.
20 Листопада 2020, 18:58
Політична партія "За майбутне" та політична партія "Слуга народу".... всі кандидати від них які увійшли до Ковельської ради безпартійні... як це ???
20 Листопада 2020, 23:24
а що, Кіндера обрали депутатом? Його що, в буцигарню не посадять? А як же вкрадені через ЖЕК2 мільйони? Кіндер, Товстига і Гейко мають сидіти в тюрмі!!!
21 Листопада 2020, 01:17
Ткачук заслинений знову там буде?
21 Листопада 2020, 11:45
Як іншогородні можуть бути депутатами? Звідки можуть знати проблеми місцевих? Якийсь брєд!
21 Листопада 2020, 12:12
Прочитав і зробив висновок - Ковелю піз..ць.
21 Листопада 2020, 19:04
Всі постійні "прихлєбатєлі" на місці, від корита ні на крок.
22 Листопада 2020, 13:28
Людоньки, та чого ви так хвилюєтесь. Після виборів в Ковелі нічого трагічного не трапилось, міський виконком як кіндероваська злодійська «малина» буде працювати як 10 років працювала. Депутати підуть в МТМО до директора, як Косцьовят, отримають кепки в клітинку радянського клоуна Олега Попова, пару гривень на каву та смартфон, щоб робити селфі своєї активної діяльності в боротьбі з Ковельською гідрою. Базарники вже відчули як працюють призначенці Кіндера. Директор МТМО зробив з Ковеля Червону зону в знак подяки від Кіндера за голосування. Чому сцена в парку така дорогенька видалась ніхто цікавитись не буде. Чому на реконструкцію Локомотива вбухали стільки грошей відповідь ніхто не отримає, там призначений директором радник Кіндера який буде сторожити правду як розікрали грант ЄС та бюджет міста. Та як символічно, що культурою міста тепер керує землемірний юрист та ще й судимий за корупцію. Це насмішка над ковельчанами? Зрозуміло, що й «Бомбою» на ветсанзаводі ніхто займатися не буде, перетравлять нас, щоб не ставили незручних питань. Радуйтесь, життя поки ще триває.
23 Листопада 2020, 11:58
Подумаєш директор-зек та ще й рецидивіст! Так у нас був президент-шапкокрад також зек-рецидивіст, але ж виправився й сам не крав, свою справу передав синочку та друзям. Скромно жив на процент, бігав по пеньках. Так і у нас директор-зек понесе тюремну культуру нам, адже від біди та тюрми не зарікайся кажуть мудрі люди. В житті всяко може бути! Так, що призначення Кіндера розумне. А з бомбою будуть боротися наші діти та внуки. А якщо ми перезимуємо цей коронавірус, то нам сибірська язва та іспанська чума будуть вже не страшні. Нехай внуки знають як ми жили не з книг та газет, борються за своє життя, пройдуть наш життєвий шлях. Якщо будуть жити в Ковелі-концтаборі в який перетворили його Кіндер та Самчук для опитів над хворими людьми. Маєш гроші вилікуємо, а не маєш – здохни, не забруднюй повітря!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39