Юні ковельчани стали переможцями обласного конкурсу юних гумористів

22 Листопада 2020, 10:50
Палац учнівської молоді 1377
Палац учнівської молоді

У Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів  відбувся дистанційний обласний конкурс юних гумористів «Гумор і сміх об'єднують всіх».

Вихованці Ковельського Палацу учнівської молоді імені Івана Франка» гідно представили рідний заклад і місто. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У номінації «Веселі усмішки» у першій віковій групі (10-12 років) ІІ місце отримала учениця зразкового художнього колективу драматичного гуртка «Дивослово» Анастасія Прокопчук (керівниця Руслана Чарнюк). У номінації «Власні усмішки» також відзначили талановитих дітей цього ж гуртка. Серед наймолодших учасників конкурсу І місце посіла Тетяна Супрунюк, ІІ місця у другій віковій групі (13-15 років) в Софії Пристопчук, у третій (16-18 років) – Любомира Слебіка.

Вихованка зразкового художнього колективу гуртка образотворчого мистецтва «Чарівний пензлик» Катерина Мулік (керівниця Оксана Цюп'яшук) здобула ІІІ місце у першій віковій групі в номінації «Чарівний пензлик».

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром