У Ковелі відновив роботу спортивний басейн

25 Листопада 2020, 13:16
Спортивний басейн 6298
Спортивний басейн

У Ковелі відновив роботу басейн комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

24 листопада відновив роботу басейн Ковельської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича. У зв'язку із карантинними нормами кількість осіб у групах з плавання обмежена. Заняття в басейні проводитимуться з дотриманням усіх санітарних вимог.

Бажаючих придбати абонемент чекають за адресою: м. Ковель, бульвар Лесі Українки, 9. Тут працюватимуть дві ванни басейну: для дорослих та дітей.

Абонентна плата за заняття в басейні комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича» затверджена рішенням виконавчого комітету від 12.09.2019 року № 285.

Безкоштовно мають право відвідувати басейн діти-сироти; особи, які отримали інвалідність під час проведення ООС (АТО); діти бійців, загиблих в зоні ООС (АТО); спортсмени з інвалідністю обласної ДЮСШІ; вихованці спортивних груп з плавання, які виконали нормативи загально-фізичної підготовки; спортсмени вищих досягнень, члени збірних команд України.

Крім того, діє пільга у розмірі 50% для дітей з інвалідністю та дітей, батьки яких отримали інвалідність під час проведення ООС (АТО).

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром