У Люблинці відкрили новий спортивний майнданчик

25 Листопада 2020, 14:28
У Люблинці відкрили новий спортивний майнданчик 1710
У Люблинці відкрили новий спортивний майнданчик

Мешканці Люблинецької ОТГ відтепер зможуть активніше долучатися до занять спортом.

Про це інформують на сторінці ГО «Розвиток Волині» у Facebook.

На території Люблинецької ДЮСШ відбулося урочисте відкриття майданчика з вуличними тренажерами, який створений завдяки реалізації громадською організацією «ТЕРІУС» проекту «Жити активно – це здорово та стильно». На спеціально облаштованому майданчику встановили вуличні тренажери, лавки, урни для сміття, камеру відеоспостереження та прожектор, на території ДЮСШ також з’явився туалет загального користування.


Очільниця Люблинецької громади Наталія Сіховська подякувала ГО «Розвиток Волині» та Ірині Колковській за можливість брати учать в подібних конкурсах і проєктах, а також реалізовувати такі соціально важливі ініціативи для громади. Також вона висловила вдячність працівникам селищної ради, які доклали максимум зусиль, для того щоб Люблинецька ОТГ стала учасником і переможцем проекту «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», і тим, хто втілював безпосередні зміни і реалізовував проект – це ГО «Теріус».

«Багато людей доклали зусиль і маємо чудовий результат. Я тішуся, що і молоді люди, і старші зможуть, коли їм зручно, прийти сюди і змістовно провести своє дозвілля. Це є чудова пропаганда здорового способу життя. Майданчик не випадково встановлено на території спортивної школи, адже саме тут з наймолодшого віку пропагують здоровий спосіб життя, а вихованці ДЮСШ буквально місяць тому на чемпіонаті України з важкої атлетики для дітей до 13 років привезли перемогу додому - стали чемпіонами України. Ми віримо, що такими реальними справами, як цей майданчик ми виплекаємо ще не одне покоління чемпіонів», – наголосила селищна голова.


 

Із словом привітання до присутніх звернулася і членкиня ГО «Теріус» Валентина Пасаман, яка побажала усім присутнім доброго здоров’я, зауваживши, що здоров’я починається із свіжого повітря і занять спортом.

«Кілька десятків років тому тут було моє професійне місце роботи і цей майданчик був особливим, адже тут завжди лунали веселі дитячі голоси. Він, до речі, теж був пофарбований в яскраво-помаранчевий колір і я дуже тішуся, що за пару десятків років ця територія знову жива, наповнена людьми і радісними емоціями, а ми долучилися до цього», – поділилася емоціями пані Валентина.

Під час відкриття вихованці ДЮСШ продемонструвати усім присутнім пробне тренування на спортивних тренажерах та розповіли усім бажаючим про комплекси вправ, які можна виконувати на кожному з тренажерів. Вони також допомогли усім охочим спробувати свої сили і протестувати тренажери.

Спортивний майданчик доступний усім без винятку: користуватися тренажерами зможе кожен безкоштовно. Також тренажери можуть використовуватись для лікування, реабілітації та з профілактичною метою.

 










 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
25 Листопада 2020, 17:41
Нехай би за ними дорогу (асфальтне покриття) сфотографували. Там можна в білий день ноги поламати, а тоді на милицях - на тренажери (як модель на одному з знімків).
25 Листопада 2020, 22:38
А масовки назганяли
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024