Новообраний мер Ковеля Ігор Чайка склав присягу

26 Листопада 2020, 12:47
Новообраний мер Ковеля Ігор Чайка склав присягу 5704
Новообраний мер Ковеля Ігор Чайка склав присягу

Відбулося перше пленарне засідання першої сесії новообраної Ковельської міської ради восьмого скликання.

26 листопада у Народному домі «Просвіта» зібрались депутати попереднього і нинішнього скликань, обранці до обласної ради, які представляють нашу ОТГ, духовенство, працівники виконавчого комітету. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Голова територіальної виборчої комісії Олександра Кузьмич офіційно оголосила результати місцевих виборів. На посаду міського голови Ковеля обрали та зареєстрували Ігоря Чайку.




Отримавши посвідчення, Ігор Чайка склав присягу та звернувся до присутніх:

«Найперше, хочу подякувати всім, хто був причетний до організації виборчого процесу на місцевих виборах 25 жовтня: членам територіальної та дільничних виборчих комісій, спостерігачам, командам політичних партій та кандидатів на посаду міського голови. Виборцям, які у цей складний час пандемії, прийшли на дільниці та скористалися своїм правом обрати місцеву владу на наступні 5 років. Окреме спасибі кожному, хто віддав свій голос за мене на виборах Ковельського міського голови: ваша підтримка та довіра — найцінніший капітал. І те, що допоможе мені наступні 5 років залишатись людиною, а не стати «обраним». 

Дякую присутнім тут депутатам Ковельської міської ради попереднього скликання та міському голові Олегу Кіндеру, працівникам виконавчого комітету ради, керівникам та колективам підприємств, установ та організацій за всі добрі справи, зроблені для розвитку нашого міста. Наше завдання — підтримати кращі практики місцевого самоврядування, які уже прижилися в Ковелі. Зробити владу справедливою, ефективною та підзвітною територіальній громаді. Сервісом, а не адміністративною машиною. Партнером, а не опонентом бізнесу та громадськості.

Люди очікують від нас змін на краще. І ми з вами зможемо їх забезпечити, коли будемо згуртованою командою, яка представляє Ковель, а не одноосібниками, які грають кожен за себе під прапорами різних політичних сил. Особисто я завжди відкритий для нових думок, ідей та спілкування. Тож закликаю всіх до відповідальності, розсудливості та копіткої праці на благо міста, яке всі ми любимо і прагнемо розвивати», – сказав у своїй першій промові Ігор Чайка.


3



2

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
26 Листопада 2020, 19:24
побачимо через рік чого варті слова нового мера. язиком плескати це не мішки носити.
27 Листопада 2020, 14:14
А чому від Зе не було товстого з Вербки?<br/>Певно цукерки пхав за щоки..
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром