У Голобах відбулося перше засідання селищної ради

27 Листопада 2020, 12:11
Сергій Гарбарук 3776
Сергій Гарбарук

Відбулося перше пленарне засідання Голобської селищної ради восьмого скликання, на якому визнали повноваження Голобського селищного голови Сергія Гарбарука.

25 листопада Сергій Гарбарук вступив на посаду селищного голови після зачитання та підписання Присяги посадової особи місцевого самоврядування. Про це інформують на сайті Голобської громади.

 







 

Голова Голобської селищної територіальної виборчої комісії Антоніна Кудриль оголосила про повноваження депутатів селищної ради восьмого скликання:

Біліч Ангеліни Петрівни

Хом’як Наталії Вікторівни

Андріюка Бориса Миколайовича

Якимчука Віктора Володимировича

Волошук Оксани Володимирівни

Зица Вадима Юрійовича

Кудацького Миколи Володимировича

Пахолюка Ігоря Вадимовича

Мельничук Валентини Ярмолаївни

Степанюка Аркадія Михайловича

Абрамчук Світлани Петрівни

Йоц Віри Борисівни

Ляски Руслани Василівни

Наумчик Ірини Степанівни

Кривальчук Галини Миколаївни

Кропиви Олени Володимирівни

Кропиви Тетяни Леонідівни

Москалюк Віти Вячеславівни

Андрощука Володимира Федоровича

Метілки Анатолія Миколайовича

Данилюк Валентини Іванівни

Чепенюк Ольги Іванівни

«Серед обраних до селищної ради депутатів є представники різних професій: освітяни, працівники культури, медичні працівники, державні службовці, бухгалтери, фермери, підприємці. Зважаючи на їх галузеві знання, а також зважаючи на те, що майже половина з них мають досвід депутатської діяльності різного рівня, вважаю обрану команду потужною, готовою до продовження реалізації позитивних змін у громаді. А молодь, сподіваюся, додасть креативу, нових ідей і думок, наполегливості й активності», – зауважив селищний голова Сергій Гарбарук.

Присутній на засіданні настоятель Свято-Георгіївського храму, архімандит Ніфонт привітав депутатів із обранням та висловив сподівання, що кожен із них маючи моральні якості, які дозволяють втілити надії жителів Голобської ОТГ, зробить максимум для безпечного життя краян у громаді.

На даному засіданні затвердили склад постійних комісій. До постійної комісії з питань з питань бюджету, фінансів, планування, розвитку підприємництва, управління комунальною власністю, яку очолила Оксана Волошук, увійшли Анатолій Метілка, Ірина Наумчик, Аркадій Степанюк, Віктор Якимчук, Борис Андріюк.

У постійній комісії з питань з питань сільського господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, регулювання земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, головою якої обрано Миколу Кудацького, працюватимуть Володимир Андрощук, Валентина Данилюк, Вадим Зиц, Галина Кривальчук.

До постійної комісії питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку увійшли Віра Йоц, Олена Кропива, Тетяна Кропива, Руслана Ляска. Очолила комісію Валентина Мельничук.

Постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, духовності, охорони здоров’я, материнства, у справах сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення очолила Наталія Хом’як. До складу комісії увійшли: Світлана Абрамчук, Віта Москалюк, Ігор Пахолюк, Ольга Чепенюк.

Відповідно до статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» затвердили старост на старостинські округи: Поповичівський – Віталія Мартинця, Радошинський – Дмитра Ковгана, Новомосирський – Наталію Гоголюк, Голобський – Миколу Клодчика.

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» на посаду заступників селищного голови радою затвердили Святослава Волошука та Наталію Борисюк.

На цій же сесії депутати затвердили персональний склад виконавчого комітету, до якого крім працівників увійшли Вадим Лисюк, Сергій Ткачук, Микола Пруд, Галина Урбас, Борис Москвітін, Наталія Митюк, Григорій Тарасовський, Юрій Крисюк.










 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
25 Грудня 2020, 10:04
Чий це голова при явці 30% та ще й домальованих голосах?
27 Грудня 2020, 11:09
"Алчные люди захватили власть в нашем городе"
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024