Ігор Чайка зустрівся з колишніми сільськими головами рад, які увійшли у Ковельську громаду

27 Листопада 2020, 17:00
Зустріч з колишніми сільськими головами рад 2715
Зустріч з колишніми сільськими головами рад

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з колишніми сільськими головами рад, які увійшли у Ковельську ОТГ.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У нараді, яка відбулася 27 листопада, взяли участь радник міського голови Тарас Яковлев, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, начальник юридичного відділу виконавчого комітету Геннадій Куптій.

У міськраді зазначають, що на сьогодні виникає чимало запитань й неузгодженостей, які стосуються процесів реформування та функціонування об'єднаної громади, адже відповідний Закон ще не підписав Президент.

До Ковельської громади приєднали п'ять сільських рад: Білинську, Доротищенську, Зеленську, Ружинську, Тойкутську. Їх колишні очільники поінформували про стан справ у громадах. Вони звернулись з проханням, аби до завершення навчального року у селах продовжили роботу школи, функціонували ФАПи. Йшлося і про організацію транспортного сполучення, узгоджувались фінансові питання.

«Тепер наша громада стала більшою, а відповідно – зросла й відповідальність. Ми проаналізуємо ситуацію в усіх населених пунктах, аби визначити першочергові потреби їх мешканців. Будемо створювати ті умови, які даватимуть можливість для самореалізації та розвитку», – підсумував Ігор Чайка.



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024