У Ковелі горіло кафе «Картопляна»

05 Грудня 2020, 13:13
У Ковелі горіло кафе «Картопляна» 5630
У Ковелі горіло кафе «Картопляна»

У Ковелі сталася пожежа в кафе «Картопляна».

Загорання виникло після обіду, 4 грудня. Внаслідок пожежі у двоповерховому кафе вигоріло близько 150 квадратних метрів даху та перекриття, – розповів «Суспільному» начальник Ковельського відділу рятувальників Володимир Войтанік.

Над локалізацією пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі рятувальникам знадобилася більше як година. Роботу вогнеборців ускладнювали легкозаймисті будматеріали, які власники зберігали в будівлі.

«Нашу роботу ускладнює те, що багато матеріалів і тара зберігається всередині приміщення, тому доводиться розбирати конструкції та утеплення самої покрівлі. Горючі матеріали та утеплювач створюють пару і видимість великого горіння», – розповів головний рятувальник Ковеля.

Зі слів рятувальників, головним завданням було – не дати поширитися полум'ю на сусідні будівлі, які розташовані поруч із кафе. На місце події прибули також газовики, які відімкнули будівлю від постачання газу, щоб уникнути вибуху.

На місці пожежі наразі працюють слідчі, які встановлюватимуть причину займання. 

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
09 Грудня 2020, 18:50
Отримають захмарну страховку
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024