У Ковелі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України

06 Грудня 2020, 12:28
У Ковелі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України 3062
У Ковелі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України

У Ковельському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки і у військовій частині А 2042 відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Привітав військовослужбовців зі святом міський голова Ігор Чайка. Звертаючись до присутніх, він, зокрема, зауважив, що нині українське військо впевнено демонструє свою міць й незламність. Непросто нести службу в умовах війни. Мужні бійці, серед яких і ковельчани, відстоюють мир на Сході країни. Навічно залишаться патріотами й героями наші земляки, які загинули, боронячи рідну землю.

За сумлінну службу, високі показники у професійній підготовці, зразкову військову дисципліну, особистий внесок у забезпечення захисту територіальної цілісності й незалежності країни та з нагоди Дня Збройних Сил України міський голова вручив Почесні грамоти та цінні подарунки: Андрію Латковському – старшині, головному сержанту роти забезпечення військової частини А2042, Лідії Мацюк – старшій солдатці, діловодці озброєння військової частини А2042, Валентину Прищенку – майору, заступнику військового комісара – начальнику мобілізаційного відділення Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Андрію Середюку – майору, заступнику військового комісара – начальнику відділення рекрутингу та комплектування Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Андрію Славіну – капітану, заступнику командира військової частини А2042 з озброєння.






 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
06 Грудня 2020, 20:32
Кацапсько -Бурятське лайно повинно бути знищено! СЛАВА УКРАІНІ!
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024