У Ковелі відкрили другий фірмовий магазин «М’ясомаркет»

11 Грудня 2020, 18:41
М’ясомаркет 18651
М’ясомаркет

У Ковелі 11 грудня відбулося відкриття м’ясного магазину від МХП — «М’ясомаркету». Це вже другий такий маркет у місті. Перший запрацював влітку у мікрорайоні Сільмаш. Нова крамниця відкрила свої двері у самісінькому центрі Ковеля за адресою: вул. Незалежності, 57.

Захід було проведено з дотриманням усіх протиепідемічних обмежень.

Для перших покупців діяла акція: ті, хто придбали продукти на суму понад 99 гривень, отримали в подарунок шаурму та напій «Pepsi». Не залишили без сюрпризів і малюків. Під час інтерактиву всі присутні могли запропонувати свій девіз для м’ясного магазину, а за найкращі ідеї здобули спеціальні подарунки для дітей.


 

Новий «М’ясомаркет» трішки менший за попередній, однак він в жодному разі не поступається йому асортиментом і дизайном приміщення. Заклад має експрес-віконце, що дуже актуально під час пандемії COVID-19. Тут можна придбати шаурму з куркою та креветкою. Залежно від розміру смачний перекус коштує від 55 до 79 гривень. Гаряча кава та чай від 10 до 21 гривень. Влітку будуть актуальними холодні напої. Також у меню є екзотичний для міста донер з куркою по-турецьки в булочці, його ціна — від 59 до 79 гривень.

Особливістю магазину є те, що тут немає продавців, натомість працюють м’ясні сомельє. Це експерти, які знають про м’ясо все: вони й з вибором допоможуть, і рецептом поділяться, і замаринують обраний вами шматочок на місці.


 

М’ясна сомельє Олена каже, що у перші години роботи маркету важко визначити вподобання покупців, оскільки всі надають перевагу різним видам м’яса, однак рекомендує спробувати нові продукти.

«Сьогодні у нас з’явилася новинка, приїхала телятина, недавно у продажі з’явилася індичка. Також є індиче крило, філе індичка і гуляш з індички», — люб’язно і з усмішкою радить Олена.

На відкритті було присутньо багато людей старшого віку. Вони з радістю у черзі обговорювали новий магазин. Пану Михайлу сподобалося зручне розміщення «М’ясомаркету», оскільки крамниця знаходиться у будинковому комплексі, де він проживає. Пані Інна розповіла, що вона особливо тішиться тому, що все м’ясо свіже.

Варто зазначити, що мережу маркетів нового формату започаткувала компанія МХП, до якої входять такі відомі бренди як «Наша Ряба» та «Бащинський». Загалом агрохолдинг МХП відкрив вже 29 «М’ясомаркетів» по всій Україні. Проєкт працює за схемою франчайзингу.

 




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024