Ковельчани «штурмують» туалет «Просвіти»

13 Червня 2017, 18:53
3802

Ковельський мер Олег Кіндер дав вказівку головному архітектору міста та відділу по управлінню майном комунальної власності тримати на контролі питання відкриття громадської вбиральні на вулиці Олени Пчілки (центральний парк), наголосивши, що сюди вже підвели воду. І хоча об’єкт був готовий до роботи ще у червні 2015 року, його власник все ніяк не міг «домовитися» із керівництвом «Ковельводоканалу».

Тему громадських туалетів розвинув «гуманітарний» заступник мера Ігор Прокопів, мовляв зараз буде випускний у школах, День молоді та інші заходи, а тому, коли відкриття вбиральні у центрі міста вирішиться, то треба про це максимально подати інформацію громаді, що вони [туалети, – ред.] працюють: з якої і по яку годину.

«Тому що це серйозне питання і воно неодноразово піднімалося. І так само, крім цього туалету, у нас ще є туалет біля Народного дому «Просвіта», де брали і мали використовувати, як громадську вбиральню, а він постійно закритий. У мене теж прохання: подивіться, будь ласка, бо багато скарг, що люди в туалет ходять у «Просвіту», – сказав Ігор Прокопів підлеглим на нараді про жалоби, мабуть, від працівників культури.

«Це просто потрібно поставити на контроль і розібратися: якщо туалет не працює, то чому він не працює? Так же само і громадська вбиральня за пам’ятником Шевченка. Так же само!» – заявив Олег Кіндер.

«Это какой-то… позор?..», – підсумував би один із булгаковських героїв голова домкому Швондер.

Коментарі
13 Червня 2017, 23:54
А що з громадською вбиральнею на стадіоні Верес куди Кіндер з депутатами виділив свому товаришеві Шлюєву 200000гр це теж для народа чи ні?
14 Червня 2017, 00:26
Там вони поставили золотий унітаз
14 Червня 2017, 01:21
Цікаве місто Ковель, вже зовсім Європа! Сміттям завалене, нужників нема. Господарі!)))
14 Червня 2017, 12:54
В парк ідіть під торгівельний павільйон...я там для вас місце передбачив.
14 Червня 2017, 13:58
шум про туалети вчасно,бо питання зовсім не вирішене.Де в місті люди можуть по-людськи справити свої природні потреби? Центр-парк!!! Зробили біля річки набережну,щось ще роблять,якісь майданчики,а це пляж.Де туалети????
14 Червня 2017, 14:04
по закону платний туалет має бути тільки там, де є альтернативний, безкоштовний. Хочеш покакати в чистоті і з запахом барбарису, йди в платний. Хочеш нюхати каку - йди в безкоштовний. Але альтернативм має бути. А чи хоч на одному вокзалі у нас є такі туалети?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром