Учням Люблинецького ліцею нагадали правила поведінки на кризі

23 Грудня 2020, 13:47
Учням Люблинецького ліцею нагадали правила поведінки на кризі 1045
Учням Люблинецького ліцею нагадали правила поведінки на кризі

Працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС провели інструктаж з учнями Люблинецького ліцею, під час якого основна увага була приділена правилам поведінки на кризі. 

Це відблуося 22 грудня. Про це інформує Ковельський МРВ У ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники також наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час використання піротехнічної продукції, розповіли основні вимоги при влаштуванні святкової ялинки та нагадали алгоритм дій під час застосування вогнегасника.

Додатково учням показали навчальні відеоролики, які дали змогу наглядно переконатись – до чого призводить нехтування елементарними правилами безпеки.

На завершення заходу учні отримали від працівників Служби порятунку пам’ятки з правилами безпечного поводження на водних об’єктах взимку та порадами з надання допомоги постраждалим на льоду. Рятувальники впевнені – лише дотримання елементарних правил допоможе уникнути лиха.

Рятувальники також нагадують, що якщо при виникненні надзвичайної події, або ви стали свідком такої – не зволікайте, телефонуйте до Служби порятунку за номером «101!»




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024