Ковельському МТМО подарували сертифікат на 3 мільйони гривень

17 Червня 2017, 16:52
3935

У Палаці учнівської молоді в Ковелі відбулись урочистості до Дня медичного працівника.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук коротко поінформував про підсумки роботи міськрайонного медичного територіального об’єднання, привітав колег. У своєму виступі він також наголосив, що налагоджено тісну співпрацю з міською владою. І до професійного свята з бюджету Ковеля виділено півтора мільйона гривень на преміювання працівників, – повідомляє прес-служба Ковельської міськради.

Зі словами поздоровлень звернувся міський голова Олег Кіндер. Він висловив вдячність присутнім та усім їх колегам, котрі й цього дня залишаються на варті охорони здоров’я, за врятовані життя, за людяність  та розуміння. Він зауважив, що міська влада приділяє особливу увагу питанням фінансового забезпечення на потреби охорони здоров’я, цільових програм, придбання сучасної апаратури, проведення ремонтів тощо. А також передав головному лікарю сертифікати на медичне обладнання на загальну суму 3 млн.грн.

Олег Кіндер разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим вручив Грамоти когорті медпрацівників.

До привітань приєднався представник благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павло Самолюк, який подякував усім медикам за невтомну, злагоджену працю і високий професіоналізм. Він наголосив, що фонд й надалі буде фінансово допомагати лікувальним закладам міста.

В урочистостях взяли участь представники Ковельської районної влади.

Цього дня лише незначна частина медичних працівників отримала відзнаки, проте кожен присутній у залі розумів, що варті подяки і пошани усі працівники установ галузі, які щодня виконують свої обов’язки, вкладаючи вміння і душевне тепло у благородну справу – збереження здоров’я та життя людей.

Для учасників урочистостей відбувся святковий концерт.






 

Коментарі
17 Червня 2017, 21:35
Не до кінця зрозуміло... Хто подарував??? Кіндер особисто з власної кишені? Чи кошти виділені з місцевого бюджету??? Чому постійно подається інформація що який чиновник наче зі своєї кишені дав грошей??? Чому не написати що для лікарні виділено три лями з місцево бюджету сертифікат вручив такий то такий ????????
17 Червня 2017, 21:48
високий професіоналізм дуже високий як прийдеться то і діагноз правильний нема кому поставити
17 Червня 2017, 22:26
Так, у Ковелі всі медпрацівники мають високий професіоналізм, кожний лікар і медсестра кваліфіковано виконує свою роботу згідно за фахом .
17 Червня 2017, 23:50
Який там професіоналізм????????? Дожилися,що в xxi столітті люди вмирають від неправильно встановлених діагнозів. Першу допомогу надати не можуть , бо нічого не знають.Жах!!!! І не дай Боже захворіти.Це тільки викачка грошей.
18 Червня 2017, 02:40
Профі на вищому рівні попаст!и до них зразу ідеш в царство небесне. Наданий момент живу в ЄВРОПІ І З ТгоО ЛІКУВАННЯ СМІЮТЬСЯ так є в нас лікарі від Бога наприклад як Войтюк
18 Червня 2017, 04:02
Посада головного лікаря в спадок передається ?
18 Червня 2017, 09:17
Сеперський фонд Ахметова теж всім промоскальським гнидам допомагає
18 Червня 2017, 11:29
Все ніяк картавий собі на коника без ноги незбирає...
19 Червня 2017, 13:21
Після ковельських професійних медичних спеціалістів результатів аналізів, навіть жодна лікарня України не бере до уваги - все здаєш по новому. То про який професіоналізм можна говорити. Самі працівники Ковельського МТМО по тихому радять навіть нескладні операції робити не в Ковелі. Заочна форма навчання.
19 Червня 2017, 22:19
В МЕДИЧНОМУ УЧИЛИЩІ ПЛАТЯТЬ ЗА КОЖНУ ОЦІНКУ
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39