Ковельському МТМО подарували сертифікат на 3 мільйони гривень

17 Червня 2017, 16:52

У Палаці учнівської молоді в Ковелі відбулись урочистості до Дня медичного працівника.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук коротко поінформував про підсумки роботи міськрайонного медичного територіального об’єднання, привітав колег. У своєму виступі він також наголосив, що налагоджено тісну співпрацю з міською владою. І до професійного свята з бюджету Ковеля виділено півтора мільйона гривень на преміювання працівників, – повідомляє прес-служба Ковельської міськради.

Зі словами поздоровлень звернувся міський голова Олег Кіндер. Він висловив вдячність присутнім та усім їх колегам, котрі й цього дня залишаються на варті охорони здоров’я, за врятовані життя, за людяність  та розуміння. Він зауважив, що міська влада приділяє особливу увагу питанням фінансового забезпечення на потреби охорони здоров’я, цільових програм, придбання сучасної апаратури, проведення ремонтів тощо. А також передав головному лікарю сертифікати на медичне обладнання на загальну суму 3 млн.грн.

Олег Кіндер разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим вручив Грамоти когорті медпрацівників.

До привітань приєднався представник благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павло Самолюк, який подякував усім медикам за невтомну, злагоджену працю і високий професіоналізм. Він наголосив, що фонд й надалі буде фінансово допомагати лікувальним закладам міста.

В урочистостях взяли участь представники Ковельської районної влади.

Цього дня лише незначна частина медичних працівників отримала відзнаки, проте кожен присутній у залі розумів, що варті подяки і пошани усі працівники установ галузі, які щодня виконують свої обов’язки, вкладаючи вміння і душевне тепло у благородну справу – збереження здоров’я та життя людей.

Для учасників урочистостей відбувся святковий концерт.