Уховецьк: діти зі Сходу оздоровлюються у літньому таборі «Оберіг»

20 Червня 2017, 11:27
3088

У Ковелі зустріли 24 дитини зі Сходу України, аби з користю для здоров'я провести два тижні канікул у літньому таборі «Оберіг», що в Ковельському районі.

Це стало можливим завдяки підписаному Меморандуму про співпрацю між Ковельською районною державною адміністрацією, Ковельською районної радою Волинської області з Новоайдарською райдержадміністрацією в рамках візиту делегації із Новоайдарського району Луганської області на чолі з головою Новоайдарської районної ради Германом Звєрєвим у квітні цього року, – повідомляють у прес-службі РДА.

17 червня юних гостей із Новоайдарського району Луганської області зустріли на залізничному вокзалі міста Ковеля голова районної ради Андрій Броїло, голова райдержадміністрації Віктор Козак, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник відділу освіти райдержадміністрації  Ірина Ревейчук. Посадовці побажали дітям захоплюючого відпочинку, позитивних емоцій та нових незабутніх вражень.

Протягом перебування у таборі дівчата і хлопці матимуть змогу познайомитися та поспілкуватися зі своїми однолітками, відпочити від школи, батьків, телевізорів, комп’ютерів. На території оздоровчого табору «Оберіг» діти проживатимуть в ошатних дерев'яних будиночках. Для занять спортом на території бази є міні-футбольне поле, два волейбольних та баскетбольний майданчики, бігові доріжки та тенісний корт.

Культурно-розважальна програма відпочинку розроблена та організована з урахуванням досвіду організації дитячого відпочинку, спрямована на поліпшення творчих та інтелектуальних навичок дітей.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром