Директор «Ковельських парків» напише пояснення меру через сміття у парку

06 Січня 2021, 13:03
Сміття у парку 3844
Сміття у парку

Міський голова Ковеля Ігор Чайка розкритикував комунальні служби за переповнені сміттєві баки у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Дуже хотів би у переддень Різдва говорити лише про приємні речі. Але пригадуєте, як перед виборами обіцяв, що будемо публічно зачіпати різні теми, і незручні – теж? От, наприклад, ситуація з прибиранням центрального парку в перші чотири дні нового року. Тобто – з його НЕ-прибиранням. Мем «Давай – після свят!» – в дії. Був у парку цими вихідними, також йшов алеєю вчора на роботу. Переповнені урни зі сміттям((( Ситуація неприпустима, тому що перед Новим роком уклали угоду з КП «Ковельські парки» про те, що прибирання організують і все виконають вчасно. Тобто так і повинно бути в цивілізованому місті. Ми ж таким хочемо бачити щодня наш Ковель?», – задав питання Ігор Чайка.

Через цю ситуацію мер пригрозив розірванням договору.

«Згадане комунальне підприємство навело порядок лише сьогодні вранці. Виношу цю ситуацію в публічну площину, щоб ще раз наголосити: по-європейськи – це відповідально. Кошти, зокрема й на прибирання міста – це сплачені вами податки. Тому ви маєте право знати, чому чотири дні ходили через брудний парк в центрі міста. Начальник підприємства писатиме пояснення, хочеться вірити, що причини були дуже вагомими. Якщо ж ситуація повториться, то все завершиться доганою та розірванням договору», – написав Ігор Чайка.





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
06 Січня 2021, 18:52
Вони там постійно смітять зі штундами
06 Січня 2021, 20:15
Це відголоски корупційних діянь Кіндера і Товстиги, які за великі гроші привели на ринок комунальних послуг КП Верес. Ось вам і результат. Чому до цього часу Товстига Кіндер і Памідориха ще на волі?
06 Січня 2021, 23:54
Так хто начальник? Героїв треба знати в лице!
07 Січня 2021, 00:22
Шановні Ковельчани!!! Це не Кіндер, не товстига, не помідориха. Це результат ВАШОГО свинства, результат виховання ВАШИХ дітей. Те ж саме в лісах навколо Ковеля і просто на кожному кроці.
07 Січня 2021, 01:40
Все правильно. Все по ділу. Хоч я і голосував на виборах мера за іншого кандидата, конкретно за Кошарука, але першими конкретними кроками нового міського голови приємно вражений. Правильно. Порядок в місті починається зі вчасно викинутого з урни сміття. Потрібно помалнньку починати наводити лад в місті . З партизанщиною Кіндера потрібно закінчувати. Вірю! В Ігора Леонтійовича все вийде.
08 Січня 2021, 15:32
Циплят по осені рахують! Поживемо-побачимо. Сподіваюсь, Чайка слів на вітер кидати не буде.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024