Як використовувати роумінг з вигодою: рішення від експертів

11 Січня 2021, 15:41
Київстар 3636
Київстар

Завдяки авіасполученню, спрощеній системі митного контролю та отриманню віз, українці можуть подорожувати практично по всьому світу. Так, безумовно, знайомитися з культурою, побутом та традиціями інших людей – дуже здорово, але при цьому хочеться завжди залишатися на зв'язку зі своїми рідними та близькими. Зробити це дозволяє послуга роумінгу.

Оператори усього світу мають домовленості про обслуговування абонентів інших країн, які знаходяться в зоні їх покриття. Але не скрізь та не завжди такі послуги вигідні. Як користуватися роумінгом зручно та комфортно по максимуму для свого бюджету? Ми спитали про це експертів українського мобільного оператора Київстар

 

Безлімітні додатки

 


 

Витрати на зв'язок, інтернет та SMS-повідомлення у роумінгу безпосередньо залежать від того, в якій саме країні ви перебуваєте. Дізнатися про діючі тарифи, наприклад, від Київстар можна за посиланням https://kyivstar.ua/roaming. А якщо коротко, то в більшості популярних країн (Польща, Туреччина, Німеччина, Італія) діє наступна пакетна пропозиція: за 100 грн український абонент отримує 25 хвилин, 100 Мб та 25 SMS.

Але в Київстар відзначають: для своїх абонентів вони підключили ще одну вигідну можливість – сервіси та месенджери без тарифікації. Ця послуга дозволяє користуватися:

  • Телеграм, Вайбер, WhatsApp та месенджером Фейсбук практично без обмежень. Безлімітний трафік діє на текстові повідомлення та дзвінки в аудіоформаті. Відеоконференції та обмін фото чи відео файлами тарифікується за стандартними умовами;
  • додатками та офіційними сайтами популярних платформ для пошуку житла та покупки квитків Booking, AirBnB, Tickets.ua та «СкайСканнер»;
  • інтерактивними картами від Google та Apple. При цьому важливо врахувати, що не тарифікується тільки пошук інформації на карті. Інтернет, який витрачається на навігацію, оплачується на загальних умовах.

Всі перераховані бонуси діють тільки в країнах, які належать до першої або другої тарифній зоні. Зі списком таких можна детальніше ознайомитися на офіційному сайті оператора. Крім цього, можливість безлімітного використання месенджерів, карт та сервісів підключається тільки після оплати щоденного пакету, або підключення однієї з економічних пропозицій «Ідеальний роумінг», «Простий роумінг» або «Комфортний роумінг».

 

Реальна економія з передплаченими пакетами

 


 

Якщо, перебуваючи у роумінгу, вам доводиться багато спілкуватися по мобільному, подумайте про покупку однієї з перерахованих пакетних пропозицій. Розберемо особливості кожної з них докладніше:

  • «Ідеальний роумінг» – персональна пропозиція для кожного абонента Київстар. Подати заявку на отримання умов можна в спеціальному полі на сторінці послуг роумінгу Київстар;
  • «Простий роумінг» – пакет вартістю 1500 грн, який підключається на 27 днів для абонентів передоплати та 30 днів для контрактних користувачів. Після активації нараховуються спеціальні бонуси у розмірі 800 грн, які можна витрачати на послуги за тарифами: 1 грн/хв, 0,1 грн/Мб та 1 грн/SMS.
  • «Комфортний роумінг» – повністю аналогічний попередньому пакет, але підключається на постійній основі та не вимагає повторної активації. Ідеально підійде тим, хто багато подорожує.

Отже, підбирайте оптимальні послуги та вчіться користуватися роумінгом максимально вигідно.

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром