Яким може бути ковельський стадіон «Локомотив»

23 Червня 2017, 18:00
7727

Стадіон «Локомотив» у Ковелі можуть відремонтувати за гроші ЄС.

Що вдалося напрацювати після двох місяців підготовки, показав у Фейсбуці Василь Байцим.

Виклавши фото, він прокоментував: «ось що в нас вимальовується на сьогодні, після двох місяців підготовки Повної Заявки до проекту ПБУ - WIZUALIZACJA ARENY CDK W KOWLU! Сцена, до речі, мобільна і при потребі може як швидко збиратись так і розбиратись з поля...»














 

Коментарі
23 Червня 2017, 21:12
Дорбре було б якби його відновили. Ще деякі конструкції можна конфіскувати у балака. він багато чого вивіз з того стадіону на свої гаражі. Частина конструкцій прихована Балаком чи то в Добробуті, чи то в якомусь з ЖЕКів. Не встиг вивезти, вчасно поперли з посади. Так що не так вже й багато европейських грошей потрібно.
23 Червня 2017, 21:35
Немного не в тему.<br/>А что, у нас ФК &quot;Ковель-Волынь&quot; пропал?<br/>На сайте новости месячной давности, е-майл заблокирован.<br/>Новости можно узнать только на фейсбук от неадекватных ультрас.<br/>Извините.<br/>P.S. Мне за 60. Ковельчанин по рождению.<br/>Футбольная школа от Номанчука и Царева. Наша команда ДЮСШ в те времена не проиграла ни одного первенства области. Помню игры на старом &quot;Локомотиве&quot; и на песчаном поле нынешнего &quot;Вереса&quot;
23 Червня 2017, 23:14
Я ВЖЕ ДУМАЛА ЩО ГЕТЬМАН БУДЕ ДОБУВАТИ ТА ПРОДАВАТИ ЧОРНОЗЕМ З ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ ЛОКОМОТИВУ
23 Червня 2017, 23:38
З жидами то при владі наврят що з того вийде. Якщо тільки поляки самі збудують. Бо виділяти гроші сенсу немає
24 Червня 2017, 00:35
То може Турію зможуть нарешті почистити?
24 Червня 2017, 01:21
Навіщо Ковелю ще один стадіон? Є в центрі міста стадіон Юрія Шлюєва, у відмінному стані, з усіма зручностіями, з сучасним готелем. На місці Локомотива треба зробити автомобільний ринок, а не вкладати мільйони коту під хвіст.
24 Червня 2017, 01:55
Перш за все автомобілісту, ринок автомобілів потрібен Ковелю, але місце йому за межами міста, щоб Ви почали трішки рухатись в напрямку оздоровлення свого організму, адже не головне яким автомобілем керуєш, головне, щоб вміло керував своїм організмом та головою. Також буде наповнюватись міський бюджет коштами за ринковий збір з автопродавців.
24 Червня 2017, 02:18
По друге, пане автомобіліст, якщо Ви називаєте футбольне поле &quot;Верес&quot; - стадіоном, то ви профан у спортивних спорудах! Не знаю чи Ви справді розумієтесь в автомобілях, але для порівняння це те саме як би Ви стверджували, що автомобіль марки Волинянка такий самий як Мерседес, по суті Ви праві були б щодо основної функції та назви - це автомобілі, але які суттєво відрізняються! Так само варто визнати, що футбольне поле яке існує на нестандартному стадіоні &quot;Верес&quot;, який в оренді Юрія Шлюєва, а не його власність як Ви висловились! Отже хочу запевнити всіх, що в Ковелі Стадіону жодного не має! А лиш спортивні майданчики та площадки! Все через не бажання представників теперішньої влади, оприлюднювати свої наміри та обговорювати на громадських слуханнях або хоча б з усім спортивним активом міста! Так і стадіон &quot;Локомотив&quot;, без проведення обговорень розмалювали картинкою, яку варто ще обговорити! Дай Бог, щоб проект пройшов узгодженння на співфінансуванння за кошти ЄС! Маю надію, що ще буде можливість вплинути на процес збереження спортивного стадіону перш за все, а лиш тоді Центр діалогу культур! Маю надію, що здоровий глузд візьме гору над баажнням лише піаритись та казати, яку велику роботу провела влада!
24 Червня 2017, 08:47
То чорнозем поки продавати зі стадіону не будуть
24 Червня 2017, 21:42
Футбол в Україні це вже в минулому.Нема гроші, нема роботи. Кадуть нам таможеніки :Їжте конфети, І без візи їдьте на пана ішачіти або в макароннікам дупи мети або москалям хати будувати отаке настало життя
24 Червня 2017, 23:30
якщо хтось робить за кордоном гроші відправляють в україну а ті що виють нічого немають кінчилось те що держава давала
24 Червня 2017, 23:32
привикли бухати і щоб їм все давали
26 Червня 2017, 02:11
А що, судячи з проекту для водяної сцени ще одне водосховище розкопають? І для чого Ковелю стадіон, нема більше де побігати?
26 Червня 2017, 22:05
В Ковелі є де займатися спортом. Є спортшкола, секці практично на всі види спорту. А стадіон по вул. Грушевського - ніякий не &quot;Верес&quot;. &quot;Верес&quot; у Шлюєва януковичі відтисли, а до стадіону не добрались, слава Богу. Шлюєв - хазяїн, саме він перетворив поле бур'яну з прогнившими трибунами в сучасний стадіон, збудував комфортабельний готель на місці радянського бараку. І цього стадіону повністю вистачає для Ковеля. Зате немає в місті авторинку, місце якого там, де колись був стадіон &quot;Локомотив&quot;.
27 Червня 2017, 12:23
Чудово! Головне, щоб дійсно все так вдалося
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024