Як у Ковелі колядували біля головної ялинки міста

11 Січня 2021, 17:18
3256

У перший день Різдва  біля головної ялинки Ковеля звучали різдвяні піснеспіви, колядки та щедрівки.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У різдвяному концерті взяли участь ковельські колективи – народний аматорський фольклорний гурт «Намисто», хорова група народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Лісова пісня», гурти «Барви» та «Родинонька». Також колядувала родина Мигуль.

Завітали на мистецьке дійство і гості із сіл територіальної громади – фольклорний ансамбль «Горлиця» з Доротищ, фольклорне тріо «Перевесло», народний аматорський фольклорний ансамбль «Родина» з Білина та колектив з Тойкута.

Особливо тепло глядачі приймали виступ юних колядників — дитячої зразкової студії естрадного співу «Надія», дуету Катерини Броїло та Анастасії Гринь із села Доротище.

На сцені змінювались колективи, але незмінною залишалась атмосфера, яка зачаровувала гомоном колядок і щедрівок. А ведучі заходу Наталія Гончар та Андрій Мигуля веселими жартами, щирими віншуваннями також примножили святковий настрій усіх, хто прийшов послухати піснеспіви.

 









 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024