Волиньрада готуватиме звернення про відкликання міського голови Кіндера, – депутат облради

24 Червня 2017, 09:36
5006

Культурно-просвітницький центр у Ковелі став місцем проведення виїзного засідання тимчасової контрольної комісії Волинської обласної ради з питань земельних відносин, яка прибула на прохання самих ковельчан. Прийшло багато місцевих жителів, учасників АТО, депутатів та громадських активістів. Не прийшли сюди лише працівники виконкому.

Найпершим і найголовнішим було «земельне» питання Надії Тарасюк, син якої Олексій Тарасюк загинув у зоні проведення АТО. На недавній сесії міської ради розглядався обмін земельної ділянки, яка виділена ковельчанці ще у 2015 р. у непридатному для будівництва місці.

«Це був сором для міської ради, для наших депутатів. Був балаган, а не сесія. Довести маму загиблого, яка вже виплакала свої очі за сином, не можна оцінити ніякими земельними ділянками, коштами чи квартирами. Я побачила на «Волиньпості» повідомлення про те, що міська рада дуже чекає на приїзд комісії. Але так чекає, що не знайшла місця для її проведення у міській раді», – зауважила секретар громадської ради при Ковельській міськраді Галина Артюшенко.

За її словами, учасникам АТО у місті виділяється не реальна земля, а повітря. І це ганьба для Ковеля: назвати вулицю загиблого героя АТО, що знаходиться в хащах, в болоті. Отримала тут ділянку й сама Надія Тарасюк, яка хоче обміняти цей болотний «наділ» на вулицю Глібова, але там проходить високовольтна лінія.

«Якщо розібратися, то хіба у Ковелі немає достойної земельної ділянки для мами загиблого? Я думаю, що вони є. Один із депутатів наполегливо її запитував: «Скажіть, будь ласка, ви будете будуватися на цій земельній ділянці чи будете її продавати?» А яке має значення для депутата, як використає вона своє право на земельну ділянку. Можливо залишить внукам? Хіба він має право таке питати? – обурювалася Галина Артюшенко.

Депутат міськради від «Солідарності», член земельної комісії Сергій Вишневський запевнив, що заперечень від комісії немає і ділянка буде надана. Мовляв, депутати доручили начальнику земельного відділу виконкому Вадиму Логвінову підшукати іншу ділянку, а не під високовольтною лінією. Як каже голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс, ця лінія – підземна, хоч на сесії говорили, що вона – повітряна.

Депутат Волинської обласної ради з фракції «Батьківщина» Ігор Лех вважає, що звернення Надії Тарасюк в апріорі не повинно бути, якщо дивитися з моральної точки зору.

«Ми вирішили: ковельському міському голові терміново вирішити питання з надання земельної ділянки Надії Тарасюк. Це було 7 червня. Щось змінилось? Ні! Наша комісія носить рекомендаційний характер. Мама пороги всі оббила. Це треба показати цинізм ковельської міської влади. До чого ми дійшли?! До якого ганебного стилю дійшли, щоб мамі загиблого бійця «вигризти» землю. Ми їдемо в Ковель на зустріч, а мер їде на Луцьк, наскільки нам відомо. Я не знаю, він мер якого міста?» – критикував Ігор Лех.

«Тобто виходить, що Ковельська народна республіка [КНР] якась тут є під керівництвом міського голови, чи що?» – додав перцю голова тимчасової контрольної комісії Володимир Кучер, який представляє фракцію Радикальної партії Олега Ляшка.

«У мене складається таке враження, що міський голова вводить в оману людей, обманює, дурить, займається брехнею, вводить в оману депутатський корпус», – поділилася пережитим депутат міської ради з фракції «УКРОП» Галина Стасюк.

Вона повідала присутнім, що проекти рішень по землі «йшли» «пачками», як міський голова Олег Кіндер виганяв її з засідання комісії, що «у нас є підстави говорити про те, що земельні ділянки йшли підставним особам», але «зараз прийшло багато нових чесних депутатів, які не підкоряються пану Кіндеру».

«Такого, як у Ковелі, немає ніде. Він – як Чечетов. Він звик так керувати», – порівняла мера з відомим нардепом-регіоналом Галина Стасюк.

«Чечетов погано закінчив», – зауважив хтось з депутатів облради.

А ще Галина Стасюк нарікала, що дуже багато є незаконних забудов біля ветсанзаводу і вона звернулась до головного архітектора міста Людмили Мурай, яка й досі не надала відповіді.

«Кров проливалася на Майдані, а Кіндер продавав… військову частину… Земельні ділянки «йдуть» невідомо кому, якось вони голосуються. Але скажу правду: чесні депутати у нас не голосують… У мене таке враження, що він розпродає Ковель. І військова частина, там понад 50 чоловік учасники АТО. І на сьогодні Кіндер розпродує. Кінець 2013 – початок 2014 року, я вам надам документи, фактично продавалося все. І він чинить тиск. Ми прийшли нова команда і нам люди вірять, до нас звертаються. І такий на нас, депутатів, психологічний тиск йде зі сторони міського голови. Я вже не знаю, що тут з ним робити, як з ним воювати», – бідкалася Галина Стасюк.

Депутат обласної ради Валерій Діброва із фракції «Солідарність» щодо ділянки для Надії Тарасюк сказав, що це – «хамські виходки, мабуть, не особисто одного Кіндера, а мабуть і більшості депутатів міської ради». Він запитав у пані Стасюк: «Чому таке хамське відношення? Це ж абсолютно не політичне питання. Чому таке не сприйняття? Ну, це ж чисто людські цінності. Яка б більшість у міськраді не була, чому людські цінності не дотримуються у депутатському складі ради в цілому?»

На це Галина Стасюк відповіла, що начальник земельного відділу Вадим Логвінов мовчить, тому що все вирішує напряму Олег Кіндер. Тоді голова комісії Володимир Кучер спитав її про підставних осіб, на яких виділяються ділянки, і як це пов’язано з міським головою. Галина Миколаївна пояснила, що з початком цієї депутатської каденції «йшло» по 70 земельних питань.

«Молодим людям, а для учасників АТО – землі нема. У мене складається враження, що це – підставні особи. Навіть до мами воїна АТО підходив брат Кіндера і казав: «Бери отам в болоті. Бери, і ми в тебе потім купимо. Ну, це нормально?» – «викрила» пані Стасюк старшого брата мера, депутата міської ради від «Батьківщини» Геннадія Кіндера.

Один з депутатів обласної ради дав ковельським депутатам пораду: «Якщо рішення голова міськради не підготовлює таке, яке як ви вважали за потрібне, то треба просто не приймати ні одного рішення».

«Тобто блокується будь-яке рішення сесії. Місто замирає. Люди тоді розуміють, що кошти взагалі не надходять і тоді стає питання, тоді він [Кіндер] мусить запускати ті питання, які ви хочете. Це є боротьба проста. А як ще депутати повинні працювати?! Є громадськість, яка може так само блокувати сесії і не давати можливості їх проведення», – навчав обласний депутат.

«Чим блокувати? З автоматом?!» – не витримав голова громадської ради при Ковельській міськраді, голова Всеукраїнського об’єднання «Комітет громадського спротиву» Микола Печенюк.

Тоді депутат облради Юрій Цейко (фракція «Свобода») нагадав 2013-й рік. Мовляв, у який спосіб в Україні відбулися зміни? І зразу надав відповідь: «У цивілізований спосіб. Причому тут з автоматом?» І що він, тобто Олег Кіндер, повинен зрозуміти…

«То якщо ми не будемо блокувати, як я так вважаю, то у вас так і далі буде котитися. Ну, який спосіб? Це нормальний спосіб. Демократичний», – переконував Юрій Цейко.

Голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді Ігор Пініс розповів про політичні сили у місцевому «парламенті», і про сформовану стійку коаліцію з чотирьох партій, яка є опозицією до мера Олега Кіндера, куди входять «УКРОП», «Свобода», Радикальна партія і «Солідарність».

«Видно, там ще козачки заслані є», – «підколов» головного у Ковелі «укропівця» хтось з депутатів облради і зареготав.

Однак пан Пініс на це відреагував спокійно, запевнив, що їхня коаліція-опозиція партійну дисципліну вміє тримати, що з цим все нормально. А відносно ділянки для Надії Тарасюк, то вони проведуть «мобілізацію» своїх депутатів і жінка землю отримає, незважаючи на те, що совісті не мають депутати від «Батьківщини» та «Самопомочі» і будуть продовжувати свою «ганебну політику». За його словами, коаліціанти-опозиціонери все рівно переламають ситуацію.

На продовження теми Валерій Діброва поцікавився, чи це випадковість по відношенню до Надії Тарасюк, чи це системна протидія? Але відповіді так і не отримав.

«А ви не рахуєте, я до міських депутатів, що це якраз не те, що нагода, а якраз причина розпочати процедуру відкликання міського голови за народною ініціативою. От ви це розглядали? Ви почали таку процедуру за такі ганебні… Ми не виключаємо, що на сесії обласної ради будемо розпочинати таку процедуру. Будемо робити звернення в силу тих можливостей, які має обласна рада. І ми будемо готувати звернення про відкликання міського голови за такі ганебні поступки, які він робить» – пообіцяв Ігор Лех.

Присутні в залі зустріли ці слова оплесками.

Щодо недовіри міському голові Олегу Кіндеру, то Ігор Пініс підтвердив, що таке питання розглядалося неодноразово. На сьогодні є ініціатива більшості депутатів міськради, щоб змусити Кіндера прозвітувати у сесійному залі перед депутатами, «а по результатах звіту… ну, ви розумієте цю процедуру». Пініс твердить, що також зверталися ряд громадських організацій у зв’язку із ситуацією на ветсанзаводі, щоб почати народну ініціативу про відкликання мера.

«Ці речі сьогодні розглядаються. Процедури запущені. Таке бачення у більшості депутатського корпусу є», – завірив керівник фракції «УКРОП».

Людмила Громико, дружина учасника АТО, яка прийшла на комісію з малолітньою дитиною, розказала, що їм надали землю під забудову в болоті. Там торф! Жінка уже два роки ходить у «Білий» дім, просить поміняти ділянку, бо там неможливо будуватися, а влада все «годує» обіцянками.

«Трощити» чиновників продовжила Надія Тарасюк, яка повідомила, що вони повіддавали земельні ділянки на підставних «чорнобильців», «афганців».

«Навіть з мого села попала жінка. Вона «чорнобилька». Я ходила до неї, кажу: «Надь, тобі що земля треба?», а вона мені відповідає: «Та якийсь мєнт попросив за 500 доларів дасть», – передала розмову пані Тарасюк.

Чи не найбільше відсутньому міському голові «дісталося» від голови громадської ради Миколи Печенюка, який заявив, що Кіндер не йде на співпрацю ні з громрадою, ані з депутатами.

«Він думає, що живе ще до Революції, коли міг собі дозволити хату купити вовремя Революції, коли ми пакували машини з продуктами на Майдан. Купити «Мерседеса». І сьогодні, будучи міським головою, він купляє собі знову «Мерседес». Не знаю на кого і як. Не подає достовірної інформації. І те, що мені заявляє міський голова, що я «спиртовоз». Да, я возив спирт, сигарети до 2000 року. І не заперечую це. З 2000 року я цим не займаюся. А йому любі друзі – сигаретчики міста Ковеля, спиртовики. Це його любі друзі», – «мочив» мера Микола Печенюк.

Одна надія в нього – на обласну раду, бо поки не буде звільнений «цей чоловік із займаної посади», нічого не поміняється.

«Якщо забудова йде в центрі міста, вони все знаходять. Все знаходять для того… за взятки сто процентів. Земля, яка коштує на сьогодні 50 тисяч доларів, вони її продають за 4 тисячі доларів. З початку каденції нових депутатів я їм казав: «Що ви робите, люди добрі?!» Продали 7 сотих землі за 3 тисячі доларів в центрі Ковеля. Вона коштує 50 тисяч доларів… Для своїх «любих друзів», для «Батьківщини», для мафії у нього є все! З нами він нічого не хоче. Нам нічого не треба… Він всіх «посилає», оскорбляє і все остальне. Як з ним боротися?» – запитує Микола Печенюк.

Запитує і сам же дає відповідь, звертаючись в першу чергу до учасників АТО.

«Солдати, та ви прийдіть сто чоловік, загнемо його в кабінеті і всьо! Я вас закликаю! А то ви ходите по два-три чоловіка. Чому ви на передовій могли щось зробити, а тут ви не можете? Ну, не можу я сам, і сам Пініс це зробити! Тому я закликаю всіх бійців прийти до Кіндера, визвати його на бесіду і з ним розібратися по-мужскі, щоб він вам давав нормальну землю, а не ці болота», – накликав мордобій у кабінеті мера голова Громради, створення якої ініціював сам же Олег Кіндер.

А щодо вільних ділянок під забудову для АТОвців, то Микола Печенюк гарантував, що на місці колишнього аеродрому та навколо нього є «море землі».

Знову попросила слово Надія Тарасюк, яка каже, що шукала собі ділянку землі і зайшла на новобудову в мікрорайоні «Ковельсільмашу», де дізналася одну новину.

«Секретарю міської ради Вірі Федосюк пан Кіндер дав двокімнатну квартиру на першому поверсі – 65 «квадратів». І за що дав?.. Йому дають за землю квартири, а він дає їх секретаркам своїм», – «валила» на мера пані Тарасюк.

Почувши ще й таке, голова комісії Володимир Кучер сказав, що можливо особисто приїде на сесію Ковельської міської ради, коли буде вирішуватися питання Надії Тарасюк.

«Приїдьте! Ми вас запрошуємо», – запросила Галина Стасюк.

«Якщо міський голова Ковеля сам не в змозі зробити такі речі, то ми йому допоможемо. А якщо він не хоче нашої допомоги, то значить потрібно міняти такого міського голову», – додав Володимир Кучер.

«Ми від свого питання не відступимо. Якщо це питання не буде вирішене до наступної сесії обласної ради, то ми вже вас запрошуємо на сесію обласної ради, всім кому не байдужа ця ганебна ситуація у Ковелі», – доповнив Ігор Лех.

Спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк назвав порушення земельного законодавства у Ковелі «кричущими», а міську владу – «бригадою». Мовляв, мер міста «тільки бачить там, де можна добре хапнути». Розказав про нинішнього консультанта Олега Кіндера, колишнього депутата міської ради від «Батьківщини» Юрія Конащука, який дві каденції очолював «земельну» комісію, в той час як його кілька разів притягали до кримінальної відповідальності та судили.

Ігор Лех згадав, що коли на сесії Волинської обласної ради розглядали питання по ковельському ветсанзаводу, то Олег Кіндер виглядав у сесійному залі героєм, якому треба було вручити орден або медаль.

Ковельчанин Андрій Сидорук, який колись балотувався у мери Ковеля, наголосив, що володіє інформацією про масову фальсифікацію «земельних» документів, у яких немає всіх погоджень, необхідних підписів та рішень. Або документи виготовляються у зворотному порядку: спочатку виникає право, а пізніше підтасовуються «папери».

«Це йде злочинна схема, по якій ділянка стає «більшою» чи «меншою» без відповідних дозволів чи висновків. У цьому задіяний, крім міського голови, земельний відділ Ковельської міськради. Це злочинна схема, яка відпрацьована роками. У незаконний спосіб змінюється цільове призначення землі. Ділянка продається за копійки. У бюджет міста не надходять відповідні кошти. Коли один чоловік знаходить ділянку, то його «футболять», а землю надають «своїй» людині. Депутатам приносять ті документи, які вже їм необхідно бачити. Правоохоронні органи це все «тушать» просто-на-просто», – розвінчував «органи» та чиновників Андрій Сидорук.

Учасник АТО Олександр Кузьмінець оприлюднив ще одну схему «дерибану» землі: чоловік, який орендує город, пише заяву, що він не проти надати цю ділянку іншій особі. При цьому роблять нотаріальну згоду обох осіб. Міська рада надає той город другій людині уже під житлове будівництво. Зі слів АТОвця, розробив цю схему, нібито, начальник земельного відділу Вадим Логвінов.

Наслухавшись такого, депутат облради Юрій Цейко сказав, що «Ковель це ж не є якесь село забите, що цікаво. Це місто обласного значення». Він звернувся до громади міста: якщо хто знає факти порушень земельного законодавства, то звертатися до тимчасової контрольної комісію. І чим більше комісія їх збере, тим вона примусить працювати по закону і поліцію, якою б вона не була, і прокуратуру, і СБУ.

«Воїни АТО – це нова система, яка дає їм змогу красти. Такі як Василенко [звільнений з посади начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василь Василенко], як Кіндер, вони збагачуються і будуть збагачуватися, поки ми будемо мовчати. А ми не збираємось мовчати. Правильно Микола Печенюк говорить: терпіння увірвалося. Якщо ми по одному, нас всіх переб’ють. Якщо ми згуртуємось, то ми переможемо», – додав оптимізму депутат обласної ради з фракції «УКРОП» Олександр Омельчук.

«А можна дізнатися: яка кількість воїнів АТО наших на Світязі разом з Кіндером мають ділянки?» – запитала його голова громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра» Людмила Данилевич.

Олександр Омельчук відповів, що було 23 земельні ділянки, яких він допоміг повернути учасникам АТО.

Виступили учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності Сергій Котік, голова депутатської фракції «Батьківщина» у Ковельській районній раді Володимир Андросюк, депутат міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят, директор ТОВ «ВКП «Каскад» Володимир Пархонюк, який заявив, що багато кримінальних проваджень по міській владі припадають пилом у слідчому відділенні поліції, тому що міжрайонна прокуратура «гальмує» розслідування і виконує роль своєрідного «аудитора», захисника мерії.

До речі, правоохоронці, так само як і працівники виконкому не прийшли на засідання тимчасової контрольної комісії. При цьому Ігор Лех повідомив, що всі письмові заяви будуть направлені комісією до прокуратури.

«Ми не дамо сховати голову в пісок», – зазначив пан Лех.

Отож, комісія обласної ради має повторно звернутися до Олега Кіндера з приводу ділянки для Надії Тарасюк, а також «буде вимагати», щоб він надав всю інформацію, що стосується виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам сімей загиблих.

«Саме основне, що жуліки бояться огласки», – підсумував голова комісії Володимир Кучер.











 


 

Коментарі
24 Червня 2017, 12:51
Мавпа зажерлася.
24 Червня 2017, 13:03
Кіндеру вже певно нажереться тими землями,стільки люду,ще ніколи не приходили на жодну із комісій.
24 Червня 2017, 13:19
Він своїй соратниці Дубій за підтримку різних оборуток наділив близько десяти ділянок...
24 Червня 2017, 13:55
Гарну владу маємо, щиро українську. Всі вищепоказані і названі схожі на зграю щирих українців, яким на голову випало багатство і вони почали його ділити в національних традиціях. Точно лебідь, рак і щука. Або психічно неврівноважені типу косцьовятів та селюків, або просто крикуни, або професійні злодії і шахраї, типу кіндерів та іже з ними. А не зміниться нічого, одного відкличуть, інший палкий патріот стане на його місце і все почне спочатку, тільки вже для своїх. Ковельчани, всі ж памятаєте всіх голів після Поліщука, коли було інакше?
24 Червня 2017, 14:03
один широкознайомий всьому світу політтехнолог сказав - " Хочете знищити яку- небудь державу, дайте їй незалежність. Самі себе з"їдять."
24 Червня 2017, 14:04
Приїхала "комісія" і влаштувала цирк. Не депутати, а клоуни
24 Червня 2017, 14:20
Потрібно було засідати на ветсанзаводі . Хоча б так долучилася обласна рада до вирішення проблеми
24 Червня 2017, 14:29
Що ця привозна комісія встановила? Якісь конкретні порушення законодавства є? Одні емоції і істеричний балаган.
24 Червня 2017, 14:38
тут правільно сказано АТО хоче землю собрались всі учасники разом пішли б до Кіндера в кабінет і решили свою справу на сільмаші землі багато є років 30 стоять пусткою бурян розте забрали в тих хто не обробляє нестроіться дали тим хто хозяін і булоб нормально і справедливо а то говорять в пусту і нічого нероблять
24 Червня 2017, 14:42
комісія одна друга людей водять як собак а сами потім руку пожимають люди лохи думають без їх хтось зробить білий дом маленький атовців багато всі були на війні і клянчити кусок землі у бандюг прийшло б 50 чоловік в кабінет і кіндер в штани наложив би і земля сразу найшлась а то по два чоловіка ходять
24 Червня 2017, 14:53
правильно, але ж у Ковелі навіть спілка атовців розпалася. люди самі не можуть зорганізуватися, то про який похід до Кіндера йде мова?!
24 Червня 2017, 15:42
то тільки мутять воду з пустого в порожнє взяли б за шкурку все було б . ті що багато накрали в один момент можуть лишитись. зброї багато є на руках у людей
24 Червня 2017, 15:46
та що земля в ковелі обробляється ту землю бояться брати а є земля неприватизована і не обробляється чому неї не забрати і дати тим людям що хочуть будуватись а то через такі ділянки даже газ провести неможна пів вулиці дома а пів вулиці бурян
24 Червня 2017, 16:53
мало в ковелісвого балагану ще й з луцька приїхали
24 Червня 2017, 17:21
А по чім клоуни?
24 Червня 2017, 17:58
неважно , палиця з ходорковським платять.
24 Червня 2017, 18:35
При чому тут Палиця і Ходоркоовський.У нашому місті такого безладу із землямище не було.Кіндер сам себе загрібає в болото.Згодом всі його махінації вилізуть.
24 Червня 2017, 18:45
Серед учасників - білодомівське ОЗУ, кукукнутий клоун Косцьов'ят, всі інші - нормальні люди
24 Червня 2017, 23:47
За 5-ю частиною 79-ї статті закону міський голова може бути відкликаний з посади за народною ініціативою в порядку, визначеному законом &quot;Про статус депутатів місцевих рад&quot; з особливостями, передбаченими законом &quot;Про місцеве самоврядування&quot;.<br/>рРшення про внесення пропозицій щодо відкликання міського голови за народною ініціативою приймається на зборах виборців у кількості, не менше:50 осіб для відкликання міського голови міст районного значення;<br/>Кількість членів ініціативної групи становить у разі відкликання:міського голови міста районного значення – не менше 20 осіб;<br/>Кількість голосів, яку має зібрати ініціативна група, має перевищувати кількість голосів, яка принесла голові ради перемогу на виборах.<br/>Строки для збору підписів закон встановив такі:міського голови міста районного значення – протягом двадцяти днів;<br/>Однак, якщо достатню кількістю підписів було зібрано, – ТВК ще має перевірити, чи правильно оформлені підписні листи. Для цього у неї є:міського голови міст районного значення – протягом двадцяти днів з дня їх отримання;<br/>Окрім громади, відкликати мера може також депутатська більшість в раді. Так, за третьою частиною 79-ї статті закону &quot;Про місцеве самоврядування&quot;, у разі, коли міський голова порушує закони України або не виконує своїх обов'язків, його повноваження можуть бути припинені за рішенням відповідної ради, прийнятим шляхом таємного голосування не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради.
24 Червня 2017, 23:48
У випадку, якщо суб’єктом висування була партія, рішення про відкликання міського голови за народною ініціативою приймає партія, що висувала кандидата.
25 Червня 2017, 00:07
Натомість став радником Юлії Тимошенко. <br/>Своє рішення він нібито пояснює тим, що складно поєднувати роботу ковельського міського голови та очільника обласного партійного осередку.<br/>ТОБТО: &quot;контролювати схеми дерибану землі у Ковелі&quot; і водночас &quot; дбати про благополуччя населення області будучи очільником партосередку&quot; - не виходить.<br/>ЩО ПРО ЦЕ СКАЖЕ ЮЛЯ ?<br/> ЧИ НЕ ЇЇ СХЕМИ ПРАЦЮЮТЬ В КОВЕЛІ?
25 Червня 2017, 02:03
купіть у мене солі задешево буде чим кіндеру посипати.
25 Червня 2017, 03:41
Всі або майже всі злидні що фоотографувалися на фоні спаленого майдану тепер заможні міліонери.То що змінилося...
25 Червня 2017, 17:46
Печенюк скаржиться комісії, яка приїхала в Ковель на лексусах та ренджроверах, про те, що в Кіндера - мерседес. <br/>Комісія вважає це неподобством та рекомендує меру негайно купити пристойну машину, інакше готуватимуть звернення про його відкликання.
25 Червня 2017, 20:55
Кожному украінцю 10 соток землі виділяється за законом УКРАІНИ .Потрібно знати закони і своі права людини .2 тиждні в АТО в командировці і вже УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ .Потрібно теж просяти цих учасників . Справжні атовці не ходять по кабінетах .Вони захищають УКРАІНУ .
26 Червня 2017, 02:29
Складається враження що атовців спеціально дискредитують земельними питаннями. Хлопці захищали свою Батьківщину. А виявляється /бо так хочуть деякі популісти представити/ що основна проблема ковельських Героїв рвонути собі землі для будівництва хати. Хіба за участок в 10 соток стояли на передовій українські вояки? Хіба за те аби їх іменами піарилися політичні лузери? Обласні депутати хочуть допомогти атовцям? Хіба для цього треба їхати за 70 км? Треба на своїй Волинській сесії проголосувати і дати всім волинським атовцям Волинської землі. Показати своїм рішенням що обласні депутати лучші за міських Ковельських.
28 Червня 2017, 12:42
Від бригади з білого дому добряче державною зрадою смердить. Не знаходите?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024