На вулиці Ковеля виїхала снігоочисна техніка

13 Січня 2021, 11:07
На вулиці Ковеля виїхала снігоочисна техніка 3030
На вулиці Ковеля виїхала снігоочисна техніка

У Ковелі все вкрило снігом, опади тривають.

На дорогах і тротуарах працює спецтехніка, аби забезпечити повноцінний рух транспорту й пішоходів. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Як зазначив директор КП «Добробут» Ігор Михалевич, комунальники з 4 годин ранку чистять сніг на вулицях міста і посипають дорожнє покриття піщано-соляною сумішшю.Першочергово прибираються дороги, якими здійснюються міські пасажирські перевезення.

Роботи з очищення та посипання тротуарів проводять РЖКП №1, РЖКП №2 та ТзОВ «К.П.Верес».

Загалом на очищенні від снігу міських вулиць задіяли шість одиниць техніки.

Координує роботи начальник відділу комунального господарства Сергій Дудка. Працівники комунальних служб звертаються до водіїв, власників транспортних засобів з проханням не залишати автомобілі на проїжджій частині, бо це перешкоджає роботі очисної техніки.

У Ковелі також працює оперативний штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій у зимовий період. Мешканці міста можуть сюди звертатися, аби комунальні служби якнайшвидше усунули наслідки негоди (контактні телефони: 6-17-00 та 6-17-34).

 




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
13 Січня 2021, 16:05
Шість одиниць техніки??? Шість всього на всього на цілий Ковель????? Гарно підготувались до зими . Нічого сказати.Гарною була колишня влада на чогі з Кіндером. Ото так. Треба Кіндеру Товстизі Помідорисі Михалевичу видати по лопаті , вигнати на вулицю і хай чистять , раз довели комунальне господарство Ковеля до такого стану, що під час снігопадів спромоглися нашкрябати з горем пополам аж цілих шість одиниць техніки на ціле місто. Прихватіть Кіндеру до компанії його секретарку Федосючку. Чайці видайте кулемет, і хай не відходить від отих що колись владою себе називали
13 Січня 2021, 17:56
Ха ха ха Правда!!!
13 Січня 2021, 18:11
Жорстко, Але правдиво.
13 Січня 2021, 18:28
Михалеви, не бреши. В 7 годин ранку твоїми машинами ше й не пахло. Їздив по місто всього один маленький синій тракторець. То той тракторист дійсно молодина. наодинці боровся з снігом. Потім до нього ще підключився МТЗ- розчищав парки. А решта всі спали.
13 Січня 2021, 22:20
На Відродження техніка з'явилась тільки о 10 ранку. Сніг встигли вкатати.
14 Січня 2021, 13:12
а уявляєте собі скільки б можна було купити техніки на ті 5 мільйонів, що памідориха з кіндером і товстигою вкрали у ковельан. та падлюка ще й на роботу ходить а не куфайки шиє в маневичах на зоні. ЖАХ!!!!!!!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024