У Ковелі відгуляли випускний

25 Червня 2017, 16:02

У Ковелі колишні школярі з урочистостями відзначили шкільний випускний. Звучало багато привітань. Дівчата вражали вишуканими сукнями і своєю вродою, хлопці – елегантністю та прекрасними манерами.

Олег Кіндер разом із секретарем міської ради Вірою Федосюк та начальником управління освіти Віктором Бичковським вручили медалі найкращим учням. Цього року 25 відмінників навчання отримали нагороди – 13 золотих та 12 срібних медалей.

 

1

1

4

7

4

Міський голова Олег Кіндер у своєму виступі  подякував вчителям за професіоналізм, відданість своїй справі, за прекрасну зміну, яку вони виховують, батькам  - за підтримку й допомогу у розвитку навчальних закладів міста, за те, що приділяли увагу не тільки навчанню і вихованню своїх дітей, а й створювали  комфорт і затишок у навчальних  приміщеннях. 

Від імені усіх педагогів міста випускників привітала Тетяна Ярош. Вона звернулася до юнаків і дівчат, для яких школа стала другою домівкою, а вчителі не раз заміняли батьків у хвилини успіхів і невдач, були порадниками і друзями.

Слово від батьків випускників надали Наталії Білашук. Вона висловив повагу і вдячність вчителям за те, що  вкладали часточку своєї душі у дітей, за їхню сумлінну працю, за знання, якими збагатили учнів.

Одинадцятикласники дякували своїм наставникам за проведені за шкільною партою роки. Зі щирими усмішками та сльозами розчулення на очах вони прощалися зі своїми вчителями, однокласниками.

Після традиційної святкової лінійки колишні школярі урочистою ходою пройшли центральною вулицею міста. Свято продовжилось випускним балом. А вранці відбулася традиційна зустріч сходу сонця та першого дня дорослого життя.  

2

4

1

1

5

2

3

1

4

2

2

1

2

4