Біля Вербської школи напали на жінку: шукають свідка

20 Січня 2021, 10:56
Напад / Фото ілюстративне 6638
Напад / Фото ілюстративне

У селі Вербка напали на жінку і тепер шукають свідка, щоб покарати зловмисника.

Про це пише Наталія Смірнова-Гавриленко у Facebook.

«17.01.2021 з 20ї по 21шу годину було здійснено напад на мою маму по вулиці Володимира Кияна, неподалік Вербської ЗОШ. Зловмисник завдав їй по голові ззаду два важкі удари після чого вона впала ( отримала ЗЧМТ та струс мозку) , він забрав дрібні кошти і ще один удар наніс в лоб, в цей момент неподалік йшла жінка яка його налякала, і цей монстр утік... дуже вдячна Богу що послав цього ангела спасителя адже якби не вона моєї мами зараз не було б... Дуже благаю жіночку відгукнутись і допомогти покарати зловмисника адже цією дорогою ходить не тільки моя мама, і якщо ця тварина буде на свободі невідомо хто з нас завтра потрапить йому під руку», – йдеться у дописі.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
20 Січня 2021, 18:35
Задумайтесь, що у вас росте не син, а байстрюк. Йому років 20 й напав на гарну людину якій під 60. Якщо виживе, то буде з такою травмою мучитись всі останні роки життя. На Вербці її всі знають, а цей виродок з Ями, або Посьолку. А Ромі-космосу потрібно подумати як там зробити нормальну дорогу та освітлення, адже вчителі та діти з села ходять по ній в школу.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром