Ковельчан привітали із Днем Конституції

28 Червня 2017, 09:18
2509

28 червня українська громадськість відзначає День Конституції. З цієї нагоди присутніх у Палаці учнівської молоді у Ковелі привітала секретар міської ради Віра Федосюк.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

У виступі посадовець зауважила, що двадцять один рік тому наша країна отримала важливий документ – Конституцію, яка дала початок розбудові незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світової спільноти. За роки незалежності відбулися суттєві зміни в українському суспільстві. Зробивши чимало помилок, Україна й далі шукає власний шлях розвитку. Зазнає змін і Основний Закон.

Секретар ради подякувала усій громаді за любов до рідного міста, за ініціативність, за розуміння і підтримку. Висловила також вдячність тим, хто конкретними справами і здобутками втілює в життя положення та принципи, які задекларовані в Конституції. Побажала міцного здоров'я, миру і злагоди, незламного духу та самоповаги, глибокої віри у гідне майбутнє України.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю аматорських колективів міста та окремих виконавців. Свій талант ковельчанам та гостям урочистостей демонстрували вихованці студії естрадного співу «Надія», дитячої студії народного танцю «Дзвіночок». Додали патріотичного настрою присутнім учасники народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Лісова пісня» та народної аматорської хорової капели народного дому «Просвіта», народного хореографічного колективу «Барвінок» Палацу учнівської молоді, камерний оркестр «Квінта» школи мистецтв, солісти Ірина Корнелюк, Андрій Мигуля та інші.

1



1






 

Коментарі
29 Червня 2017, 00:11
САМІ СЕБЕ ПРИВІТАЛИ, ЧЄРТІ ДРАНІ
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024