На Ковельщині до платників від імені податкової телефонують шахраї

25 Січня 2021, 12:04
1054

На території міста Ковеля та Ковельського району зафіксували випадки, коли до платників податків телефонують шахраї під іменем податкової. 

Про це інформують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Типовим проханням, з яким до платників податків звертаються зловмисники, є пропозиція за винагороду  розв'язувати певні питання в контролюючому органі.

Щоб ці фальшиві посадовці податкової не скористалися довірою платників податків, в Головному управлінні ДПС у Волинській області просять громадян та представників підприємництва бути обачними. А у разі  дзвінка від невідомих осіб, котрі видаватимуть себе за фахівців податкової служби, негайно звертатися до Національної поліції України.

Завдяки запровадженню електронних сервісів в процес обслуговування та податкового супроводу платників податків подати звіти та  виконати податкові зобов’язання кожен платник податків може дистанційно, без візиту до державної податкової інспекції та без особистого спілкування з податковим інспектором.

Водночас у податковій службі Волині нагадують, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу [email protected], або за номером телефону у м. Луцьк (0332)777171.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Читайте також: Підприємців Рожищенщини намагаються ошукати від імені головного податківця краю

Коментарі
25 Січня 2021, 16:20
Спочатку наші доблесні податківці стали нараховувати підприємцям (діючим і колишнім) штрафи і пені по декілька разів. Потім заслали козачків, які дзвонять і пропонують "порішати"...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024