Ігор Чайка зустрівся з мешканцями будинків на вулиці Володимира Кияна

27 Січня 2021, 17:00
Ігор Чайка зустрівся з мешканцями будинків на вулиці Володимира Кияна 2665
Ігор Чайка зустрівся з мешканцями будинків на вулиці Володимира Кияна

Міський голова Ігор Чайка разом зі своїм першим заступником Тарасом Яковлевим продовжують зустрічатись з мешканцями будинків, де планують у цьому році здійснити реконструкцію прибудинкових територій.

26 січня посадовці побували на вулиці Володимира Кияна, 47,49. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Згідно проєкту тут мають провести заміну мережі господарсько-фекальної каналізації, влаштувати тротуар і проїзди з бруківки, зелені зони, а частину старих дерев знести.

Люди звернулись з проханням облаштувати на цій території спортивний майданчик.

«Нам важливо, аби вам тут жилось комфортно і затишно, хочемо знати вашу думку загалом щодо проєкту, аби ще до тендеру внести зміни. З елементами для майданчика ви можете самі визначитись і вибрати ті, які вважаєте найбільше підійдуть для вашої дітвори», – запропонував міський голова Ігор Чайка.

У міськраді зазначають, що спілкування видалось жвавим, адже було чимало запитань від ковельчан щодо утримання будинку, надання послуг управителем, особистих прохань.

У найближчі дні керівники міста мають намір побувати на вулиці 40 років Перемоги, 13. Де теж з настанням тепла має розпочатись реконструкція двору.

Нагадаємо, що раніше Район.Ковель інформував, що Мер Ковеля зустрівся з мешканцями будинків, де мають реконструювати дворові території. У 2021 році планують виконати ремонтні роботи на прибудинкових територіях за адресами: вул. Театральна, 28 — вул. Мічуріна, Володимира Кияна, 47-49, вул. 40 років Перемоги, 13, вул. Незалежності, 80 - Вербицького, 2, вул. Смирнова, 14а, вул.. Міцкевича,3. Втім, впродовж року їх кількість має зрости до десяти.





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
28 Січня 2021, 01:37
Зустрічі , зустрічі блабла блабла , дороги і трупом коли будуть чистити і посипати !????
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024