У Дубівській і Голобській громаді рятувальники нагадали правила безпеки

31 Січня 2021, 10:53
1987

Працівники Ковельського МРВ УДСНС України проводять профілактичні заходи, спрямованих на запобігання пожежам та надзвичайним ситуаціям.

Про це інформують на сайті ДСНС у Волинській області.

28 січня у житловому секторі Голобської та Дубівської об’єднаних територіальних громад рятувальники провели пожежно-профілактичну роботу серед населення.

У селах Дубове, Вербка, Бахів та селищі Голоби особливу увагу вони  звернули на помешкання, де проживають соціально незахищені верстви населення – пенсіонери, одинокі люди літнього віку, інваліди та інші категорії осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та без сторонньої допомоги не в змозі вирішити свої проблеми. Під час подвірних обходів фахівці ДСНС надавали громадянам поради щодо утримання у справному стані печей опалення, електромереж та вручали листівки з правилами пожежної безпеки у побуті в зимовий період.

Крім того, фахівці служби 101 відвідали фельдшерсько-акушерський пункт у селі Вербка, де нагадали працівникам закладу правила пожежної безпеки, дії під час виникнення пожежі та алгоритм користування первинними засобами пожежогасіння.

 







 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024