Ковельський священик презентував свою книгу

02 Липня 2017, 15:49
3343

Настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця у Колодяжному Ковельського районного деканату протоієрей Іван Оринчак представив поетичну збірку «Душпастир. Привіллями долі». Презетнація відбулася у ковельській центральній районній бібліотеці.

Під час презентації присутні зачитували вірші о. Івана та бажали автору, аби його поетичне слово і надалі було зброєю миру і добра.

У заході взяли участь, зокрема, духовенство цього благочиння, представники громадськості.

 


1

 

Коментарі
03 Липня 2017, 01:04
Якщо кожного так званого протоієрея, якого рукоположив розстрига Філарет, називати священником, то в нашій нещасній неньці прихожан не залишиться, одні бізнесмени.
03 Липня 2017, 02:35
Дійсно віруюча людина ніколи не буде ображати священників інших конфесій!!! Чи може у вашій церкві вчать іншого?
03 Липня 2017, 20:52
Побільше би таких розумних талановитих священників, як І Оринчак то не було б такоі біди в Украіні. Це є світло в кінці тунелю, яке освітлює шлях до кращого майбутнього. А бізнес чесний тільки благо для краіни.
03 Липня 2017, 23:42
У моїй, та й у всіх церквах вчать не йти на зібрання нечестивих. Так звана церква позбавленого сану Філарета не визнана ЖОДНОЮ з канонічних церков світу, як православними, так і католиками. Давайте відправляти обряди в клуні, як при новонародженому Спасителеві нашому, хоч платити по розцінках не треба. Озвучити для загалу, що вимагають філаретівці за хрестини чи мерлини?
03 Липня 2017, 23:48
Оринчак- то прізвище таке? Не лемко чи інший галичанський "юкраїнець", випадково? То не ті, що кричали в 2014 на вокзалі в Іфано-Франківську, що герої не вмирають, ті, що кинули позиції в Іловайську разом зі зброєю, а наших пацанів сепари через них перемололи? Тільки зараз судять наших хлопців з 51-ї бригади, а не цю галичанську сцикливу нечисть разом з іх "комбатом" Комаром.
04 Липня 2017, 02:55
Чому ж ви не згадуєте, що з 1448 р більш як 150 років московська церква не визнавалася Вселенською патріархією та іншими Помісними церквами? Як ви можете так відзиватись про іншу церкву! Не буде соромно, якщо через рік-два УПЦ КП стане канонічною? І не розказуйте чого вчить московська церква, я все життя до неї ходила, крім останніх 2 років і тому не беріть на понти "що вимагають філаретівці за хрестини..." бо добре знаю розцінки в київській і московській церквах, знаю як ходять по нашій вулиці після Водохрещя московські священники лише по багатим освячувати будинки, і т.д.
04 Липня 2017, 15:34
Вибачайте, що влажу в вашу теологічну суперечку... Щодо визнання Московського патріархату Ви не дуже праві. Просто не досить добре знаєте загальну, а не церковну історію. Якщо знаєте - добре, якщо ні - нагадую: одною з причин виникнення Московської автокефалії та поставлення митрополита Іони стало те, що Констатинопольський патріархат було узурповано уніатами. Після вигнання уніатів турками статус кво дійсно тривав майже 150 років, та майте на увазі, що де факто Констатинопольський патріарх у звязку з падінням християнської Візантії не мав жодної реальної влади і змушений був в усіх питаннях оглядатись на турків, а також на Папу. Таке тривало аж до возєднання Київської та Московської митрополій.<br/> Щодо визнання КП - ви, напевно, праві, можливо, коолись він і буде визнаний. Але, наскільки мені, як історику, відомі церковні канони, це можливе лише після розкаяння Філарета або його наступника, надіюсь, це станеться скоро, та рукополеження всього кліру собою, яка має на це і канонічне, і моральне право.
05 Липня 2017, 16:41
Шановні панове! Не будьте слугами лукавого,який сіє зло і розбрат на нашій українській землі.Дослухайтеся до голосу своєї душі .Голос о.Івана Оринчака,з книги &quot; Душпастир&quot; -просте,потужне і наповнене добром та любов&quot;ю до ближнього. Поезія чи проза не приходить до кожного,а лише до обраних Всевишнім.Презентація книги була в атмосфері християнського світосприйняття і любові.Розмова закінчилась,а присутнім не хотілося розходитися по домівках,бо відчули тепло душі,щире слово . Усім бажаю добра, любові, милосердя,миру в Україні і в душі.
05 Липня 2017, 23:16
Я теж зустрічав одного такого, теж лемко,переслухати не можна було, жінки аж плакали. Потім посадили за згвалтуваня дітей. Не віриш? Заїдь у Пісочне і попитай людей.<br/> Якщо всякого рукопокладеного розстригою називати отцем, залишки будь-якої віри можуть пропасти.<br/> Також бажаю ВСІМ добра, миру, злагоди, припинення розбрату у нашій нещасній країні, якою керують людці, що поклоняються Молоху і золотому тільцю, які роблять усе, щоб розводити чвари між конфесіями і зіштовхують лобами дурнів.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром