З хлібом та сіллю й під урочисту музику: як закордонні делегації вітали Ковель з Днем міста

03 Липня 2017, 00:53
2824

Вже традиційно у першу неділю липня Ковель відзначає День міста. 

Цього року розпочалися урочистості з офіційного прийому делегацій у культурно-просвітницькому центрі, - повідомляють у Ковельській міськраді.

Вітали гостей міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк, перший заступник міського голови Михайло Гетьман, заступники міського голови Ігор Прокопів та Андрій Товстига.

Розділити радість свята до Ковеля прибули делегації з різних країн: Польщі (з міст - Хелма, Легіоново, Бжега Дольного, Ленчни, гміни Бабошево), Литви (Утена), Німеччини (Барзінгхаузен). Чимало колег приїхали й з України, ковельських міст-партнерів – Бучі (Київська область), Сміли (Черкаська область), Нікольського (Донецька область), а також Володимира-Волинського і Нововолинська.

Серед почесних гостей – голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, очільники міста попередніх каденцій та скликань, представники районної влади та духовенства, почесні громадяни. 




Міський голова Олег Кіндер подякував, що прийняли запрошення на таке важливе для усієї громади свято, запросив відвідати заходи, що будуть проходити впродовж дня. Олег Олексійович зазначив, що Ковель має багато друзів і завжди радий їх зустрічати. І з кожним роком докладається чимало зусиль аби місто ставало затишнішим, комфортнішим і радувало усіх, хто тут живе і приїжджає в гості.

Привітав ковельчан з Днем міста Володимир Гунчик та побажав подальшого розквіту та процвітання Ковелю, його жителям – міцного здоров’я, миру, благополуччя, впевненості в своїх силах і завтрашньому дні.

Багато теплих зичень звучало від гостей. Представники міст-партнерів відзначили, що Ковель досить динамічно розвивається, змінюється, красивішає. Тут панує атмосфера добра і любові.

Вони у своїх промовах зазначали, що їм надзвичайно приємно щоразу приїжджати сюди, бо тут живуть щирі та гостинні люди.

На завершення учасники святкового дійства мали змогу оглянути виставки, що розгорнуті у культурно-просвітницькому центрі та поспілкуватись у теплій, затишній, родинній атмосфері.

 











 


 

Коментарі
03 Липня 2017, 09:06
ТІЛЬКИ ТАМ МОРДА МАВПА НЕ ПАСУЄ
03 Липня 2017, 14:03
а я буду вносити пропозицію, щоб внесли зміни в закон про вибори і дозволили кіндеру обиратись ще на один термін. Буду голосувати тільки за нього. Кращого мера в ковелі ще не було з часів Стрекова.
03 Липня 2017, 14:47
повністю підтримую!!!
03 Липня 2017, 19:19
Потрібно бути сомокритичними корупціонерам від БЮТ
03 Липня 2017, 19:26
Може мавпята усвідомлять поки не закриті у клітку
03 Липня 2017, 20:04
Я ХОЖУ В ЦЕРКВУ І ВСЕ ЗА КІНДЕРА СВІЧЕЧКИ СТАВЛЮ -МОЖЕ НЕ З ТОГО БОКУ
03 Липня 2017, 22:50
Скормити Мавпа СОБАКАМ ТА ПОСИПАТИ СІЛЛЮ
03 Липня 2017, 22:58
Як наші пани далекі від народу та близькі до цвинтаря
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром