Як у Ковелі відзначили Єдиний всеукраїнський стрілецький день

02 Лютого 2021, 17:00
2238

У Ковелі відбулися заходи у рамках Єдиного всеукраїнського стрілецького дня.

Про це інформує Ковельський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на сайті Ковельської міської ради.

30 січня 2021 року на базі Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки із залученням інструкторів ГО «БУГ» проведені заходи «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня» з військовозобов’язаними та резервістами, які приписані до окремого батальйону територіальної оборони. Учасники навчань поліпшили свої навички з вогневої, медичної, тактичної, інженерної підготовки та роботи на засобах зв’язку.

У територіальному центрі додають, що для популяризації територіальної оборони, залучення до її формувань патріотично налаштованого населення та спрямування діяльності громадських об’єднань в інтересах підготовки військовозобов’язаних територіальної оборони держави такі заходи будуть проводитись постійно.

 





 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024