Wi-Fi-камера – ефективний елемент сучасного відеоспостереження

03 Лютого 2021, 13:45
Камера відеоспостереження / Фото ілюстративне 2623
Камера відеоспостереження / Фото ілюстративне

Актуальність систем безпеки є основною причиною розвитку окремого обладнання та появи унікальних технологічних рішень. Одним з таких рішень є бездротова камера відеоспостереження, що працює за технологією Wi-Fi. Підключення здійснюється через дві частоти – 2,4 або 5 ГГц.

Ключова особливість такого обладнання в тому, що підключення здійснюється через Wi-Fi модуль. Тепер wi-fi камера не вимагатиме проводів і додаткових налаштувань, адже все здійснюється за відповідними сигналами. За бажанням такі пристрої в майбутньому можна підключати через мережевий кабель за стандартною схемою.

Як забезпечити доступ сигналу?

Є кілька рекомендацій щодо того, як гарантувати нормальні умови роботи і подальшої експлуатації камери:

  • застосовувати виняткової якості роутери відомих брендів;
  • розташувати роутер на рівних відстанях до всіх камер;
  • оновити програмне забезпечення до останньої версії;
  • не застосовувати програми для «розгону» роутера;
  • правильно використовувати антени або встановлювати посилені моделі.

Кожна камера має вбудовану IP-адресу. Саме через неї формується доступ до сервера для налаштувань і зміни основного функціоналу. Аналогово-цифровий перетворювач в основі техніки забезпечує конвертацію отриманих даних в цифрові пакети. Попередньо зображення передається на роутер, після чого на підключений пристрій або в мережу.

Архівування даних здійснюється відразу, після чого відео відправлятися на відеореєстратор, хмарне сховище або мережеве сховище з відповідними доступами. Підключитися до отриманих даних можна віддалено або застосовувати внутрішню мережу.

Переважні особливості Wi-Fi камери

Таке обладнання давно завоювало популярність завдяки кільком переваг:

  1. Зручність і простота монтажу.
  2. Застосування вже наявних мереж.
  3. Легкість в перенесенні системи з одного об'єкта на інший.
  4. Налаштування з будь-яких мережевих пристроїв.
  5. Зниження витрат на монтаж і подальше обслуговування.

В асортименті є внутрішні камери, зовнішні, антивандальні, з нічним баченням і звуковим супроводом. «Гіпермаркет БЕЗПЕКИ» є ключовим постачальником обладнання для облаштування систем відеоспостереження. В асортименті є пропозиції від вітчизняних і зарубіжних виробників, а менеджери нададуть заздалегідь консультації і дадуть власні рекомендації щодо вибору технічних засобів.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024