Ковельський театр «10 ряд 10 місце» готує дві прем’єри у новому сезоні

04 Лютого 2021, 13:49
10 ряд 10 місце 1812
10 ряд 10 місце

До свого четвертого сезону готується ковельський аматорський експериментальний театр-студія «10 ряд 10 місце».

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Ковельчани добре пам’ятають їх постановки. Зокрема, «Легенду про Ковель» на честь 500-річчя здобуття Магдебурзького права, музичну комедію «Сорочинський ярмарок», новелістичну трилогію «Поки прядеться нитка...», мюзикл «Снігова королева».

«Ми, як ніколи, чекаємо на зустріч з нашими глядачами, адже майже рік живемо в умовах карантину. Сьогодні у нас активно ведуться репетиції музичної комедії за відомим твором Михайла Старицького «За двома зайцями». Це буде друга наша вистава з повноцінними хореографічними постановками. З нами співпрацює зразковий ансамбль народного танцю «Дзвіночок» (кер. Інна Темрук). Втім, актори теж вчаться танцювати разом. На глядача чекає феєричне, яскраве, цікаве, веселе дійство». – ділиться планами керівник театру Альона Малюга-Мельникова.

Вона додала, що крім того, дорослий склад театру має в творчих планах ще одну велику прем’єру, присвячену 150-річчю з дня народження Лесі Українки – трагедію у грецькому стилі «Касандра». Через складність і глибину матеріалу, масштаб самої постановки це стане й великим випробуванням та досвідом для акторів-аматорів.

Також за нову виставу взялись і у дитячій студії. Уже проходять кастинги на головні та ролі другого плану, але деталі поки що тримаються у секреті.
 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024