Міський голова Ковеля вислухав людей з інвалідністю

05 Лютого 2021, 12:00
Міський голова Ковеля Ігор Чайка вислухав людей з інвалідністю 2562
Міський голова Ковеля Ігор Чайка вислухав людей з інвалідністю

Керівники міської влади вислухали пропозиції людей з інвалідністю.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

4 лютого міський голова запросив до розмови керівників та представників громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю — «Спарта», «Реабілітаційний центр», «Добродія в дії». До спілкування  долучились заступниця міського голови Наталія Маленицька та начальниця управління соціального захисту населення Софія Сагаль.

Ігор Чайка каже, що такі зустрічі – добра нагода почути з перших вуст про проблеми і допомогу, якої потребують люди цієї категорії.

Присутні акцентували, що необхідно активізувати роботу комітету доступності, який має особливу увагу звернути на безпечність і зручність пандусів, адже вони часто є нефункціональними. Тож у названому комітеті неодмінно мають працювати візочники. 

Також прозвучала думка, що має бути сформована карта доступності міста. Піднімалось чимало питань, що стосуються соціального захисту, фінансування громадських організацій.

Присутні зацікавлені, щоб у Ковелі з’явилась зона відпочинку для таких людей, де б вони могли займатись улюбленими видами спорту, проводити своє дозвілля.

Міський голова пообіцяв, що усі озвучені питання будуть систематизовані, їх вивчать та опрацюють відповідні структурні підрозділи виконавчого комітету.

 



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024