Міський голова закликав ковельчан взяти участь у флешмобі з розчищення вулиць від снігу

09 Лютого 2021, 14:00
Ігор Чайка 3266
Ігор Чайка

Міський голова Ігор Чайка запроcив ковельчан долучитися до флешмобу «Допоможи розчистити своє місто»

Відповідне звернення міський голова розмістив на своїй сторінці у Facebook.

У відео міський голова пояснив, що попри наявність снігоочисної техніки, вона не може справитися з такою кількістю опадів і її не можуть одночасно задіяти у всіх частинах міста.  Комунальники цілодобово чистять місто від снігу. Вони також працювали і в селах громади. Першочергово прибираються дороги, якими здійснюються міські пасажирські перевезення.

Міська влада вкотре звертається до власників автомобілів, не паркувати їх вздовж дороги. Це унеможливлює розчистку навіть центральних шляхів. Зокрема, вулиць Міцкевича, Грушевського, Незалежності та інших.

«Техніку намагаємося розподілити з максимальною користю. Знаю, що є вулиці, які ще не прочистили належним чином. Це буде виправлено. Комунальники не сидять на місці», – каже міський голова Ігор Чайка.

Він подякував усім, хто задіяний на прибиранні снігу. Це – працівники КП «Добробут», РЖКП №1, РЖКП №2 та ТзОВ «К.П.Верес». А також запросив ковельчан долучитися до флешмобу «Допоможи розчистити своє місто».

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024