У Скулині перевірили пилорами на наявність нелегальних працівників

09 Лютого 2021, 14:40
У Скулині перевірили пилорами на наявність нелегальних працівників 3180
У Скулині перевірили пилорами на наявність нелегальних працівників

У Колодяжненській громаді зайнялися перевіркою підприємців на наявність нелегальних працівників.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Такі перевірки відбуваються до розпорядження сільського голови, з метою забезпечення дотримання законодавства про працю, зайнятість населення, податкової дисципліни, виконання зобовязань перед соціальними фондами та сільським бюджетом створена комісія з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Нещодавно комісія разом з офіцером громади здійснила обстеження суб’єктів господарювання у селі Скулин, провела з ними інформаційно – роз’яснювальну роботу про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин, щодо легалізації заробітної плати, залежності страхового стажу від сплати страхових внесків, дотримання норм законодавства під час контролю мінімальної заробітної плати.

У сільській раді додають, що подібні обстеження робочою комісією будуть здійснюватись і в подальшому в населених пунктах громади.



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024