Комунальники попросили ковельську владу купити ще два снігоочисних авто

11 Лютого 2021, 16:00
Засідання 2270
Засідання

У Ковелі планують придбати снігоочисну техніку.

У ці дні у Ковелі та наcелених пунктах громади працює 13 одиниць снігоочисної техніки. Про це на засіданні виконкому присутніх поінформував перший заступник міського голови Тарас Яковлев, – інформують на сайті Ковельської міської ради.

Він зазначив, що нинішня ситуація засвідчила, що спец транспорту – недостатньо, тим більше, що територія збільшилась і чималий об’єм робіт потрібно здійснювати у селах. Є необхідність на наступну зиму придбати ще два автомобілі. Він висловив сподівання, що депутати підтримають таку пропозицію. 

Читайте також: Міський голова закликав ковельчан взяти участь у флешмобі з розчищення вулиць від снігу

«Керівники комунальних підприємств наголошували, що усі можливі ресурси задіяні. Люди працюють понаднормово. Навантаження велике, адже снігопади не припиняються практично цілий тиждень. Звертались до власників приватного транспорту з проханням не паркуватись вздовж узбіч і не виїжджати у місто без необхідності. Одночасно розчистити весь сніг неможливо. Сподіваюсь, на розуміння і підтримку ковельчан»,– сказав Тарас Яковлев.

Загалом 11 лютого на засіданні виконкому розглянули 42 питання. Зокрема, затверджено звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік;  склад комісії з підготовки та проведення інвестиційних конкурсів; Положення про  аукціонну комісію з продажу  об’єктів  комунальної власності Ковельської  територіальної громади, які підлягають приватизації.

Взято до відома інформації про роботу управління «Центр надання адміністративних послуг», служби у справах дітей, відділу фізичної культури та спорту, стан роботи із зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради.

Прийняли рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024