У Білині провели виїзний прийом громадян

07 Липня 2017, 15:06
1934

Керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський спільно з керівниками управління соціального захисту населення райдержадміністрації, міськрайонного управління у Ковельському районі та місті Ковелі головного управління Держгеокадастру у Волинській області, відділу юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації 5 липня у приміщенні Білинської сільської ради здійснили виїзний прийом громадян.

Між Білинським сільським головою Ольгою Лисюк та представниками виконавчої влади відбулась жвава дискусія із актуальних для громади питань: раціонального та ефективного використання земель, приватної, комунальної та державної власності, добровільного об’єднання (приєднання) громади, зайнятості сільського населення та інші, – повідомляють у Ковельській РДА.

До заступника начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Світлани Ювченко звернулися жителі громади, які порушили питання монетизації субсидій, нарахування державних соціальних допомог та інших виплат, гарантованих державою, а також надання матеріальної допомоги на лікування. Принагідно здійснено прийом пакету необхідних документів.

Перебуваючи на території Білинської сільської ради, Степан Топольский, окрім безпосереднього прийому громадян, мав змогу ознайомитися з роботою закладів соціальної сфери та поспілкуватися з їхніми працівниками.

Коментарі
08 Липня 2017, 23:58
Цікав чому Білин не став осередком ОТГ із селами Білин Скулин Стеблі Колодниця? Невже межі міста розширять за рахунок Білина і Колодниці?
09 Липня 2017, 22:24
Тому що інші члени обєднання були проти того щоб центр був в білині. А білин горде село і пішли на принцип або центр в білині або вони не обєднуються. І стало так що громада обєдналась і до Ковеля білин не взяли ( а колодницю взяли) і залишився білин як острів сам і ніккому не потрібний....
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром