У Тойкуті відбулася зустріч «афганців»

15 Лютого 2021, 17:03
У Тойкуті відбулася зустріч «афганців» 4230
У Тойкуті відбулася зустріч «афганців»

У Тойкуті організували святкову зустріч для бойових побратимів.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

12 хлопцям з сіл Тойкутської сільської ради, які були призвані на службу в армію, довелось пройти війну в Афганістані. На щастя, всі вони повернулись додому живими.

Уже за традицією у ці лютневі дні воїнів, які пройшли війну и Афганістані, вшановує громада. За цей час когось не стало, хтось покинув рідне село. Ті, хто мешкає неподалік, з радістю приходять на зустріч з побратимами. До слова, тепер покликали афганців із Доротищ та Гішина. Сіл, які мають увійти в один старостинський округ.

Цю зустріч також відвідав ковельський міський голова Ігор Чайка.

На сцену один за одним піднімались ветерани, cеред них — Олександр Бойчук, Петро Столярчук, Петро Варченко, Сергій Ілюшик, Олександр Возняк, Сергій Кримчук, Віктор Семенах. А Василь Козуля у складі 72-ї механізованої бригади відстоюював незалежність рідної землі. На Сході він отримав важке поранення. Після тривалого лікуваня у шпиталі повернувся додому.

Хорошого настрою присутнім додала концертна програма. Тут виступали гості з Ковеля – колективу «Колорит» та начальник відділу культури Андрій Мигуля і юна Ангеліна Авельчук.

 








 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром