Автор популярного «Століття Якова» у Ковелі презентував нову книгу

10 Липня 2017, 09:42
3199

В залі Ковельської районної бібліотеки відбулась зустріч з Володимиром Лисом та Надією Гуменюк.

Відомий автор «Століття Якова», письменник Володимир Лис презентував новий роман «Діва Млинища», а його дружина Надія Гуменюк – збірку повістей «Етюд із метеликом». 

На зустрічі йшла мова про сучасний літературний процес, про творчість письменників та їх нові книги. «На завершення пані Надія почастувала нас своїми поезіями, які можна порівняти із запашним напоєм, настояним на щирих почуттях, який живить душу і наповнює її тихим світлом», – йдеться на сайті бібліотеки.

«Діва Млинища» – ідейне продовженням бестселерів «Століття Якова» та «Соло для Соломії» і є третьою книжкою з трилогії про Полісся, а точніше – село Загоряни. Він об'єднує історії людей протягом двох століть, починаючи з 1804 року, з першого рекрутського набору, до початку ХХІ століття. 

«Етюд із метеликом» – це невеликі повісті про непрості долі людей. Із буремними подіями і нелегкими випробуваннями головним героям цих повістей допомагає впоратися любов.

Надія Гуменюк творить у царині поезії, прози і публіцистики. Володимир Савович – прозаїк, публіцист і драматург (вистави за його п’єсами йшли на сценах українських театрів). В його романах – роздуми про сенс людського буття. Філософ, жінка, мудрість, совість, ніжність, тиша, – такою постає у своїх творах Надія Гуменюк. Подружжя літераторів є членами двох національних спілок, письменницької та журналістської, переможці багатьох літературних та журналістських конкурсів. Також письменники були названі «Людиною року» Волині та України у різних номінаціях.

 
Коментарі
10 Липня 2017, 15:10
Добру справу роблять ці люди Жаль що мало уваги до цієі подііі А ще жаль що ковельське минуле так і залишається в минулому Хто його опише ?
10 Липня 2017, 17:26
савич напишіть книжку про те як засрали Ковель політики.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром